Reklama

Reklama

Jedna, dvě, Undertaker jde!

  • USA Escape the Undertaker
Trailer
Mysteriózní / Krátkometrážní
USA, 2021, 31 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Přežije parta Nový den překvapení, která na ni číhají v Undertakerově strašidelném sídle? V tomhle interaktivním wrestlingovém speciálu máte její osud ve vlastních rukou. (Netflix)

Recenze (12)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

„Live show“ založená salátina a márna snaha jej spojenie s E-čkovým scenárom F-kového „hororu“. Bohužiaľ trapošina na n-tou. Toto Netflix by rozhodne nemal ukazovať vo svojej výkladovej skrini. Osobné hodnotenie: 20% (odpad!) ()

Dr.Abe 

všechny recenze uživatele

Na to v jaké je to kategorii mi to nepřišlo zas tak hrozné. Akorát interaktivní rozhodnutí je pouze snad 2x. Tudíž, spíš krátký wrestling. mini film pro zasmání. Kdo čekal drama, možná se přehmátl na ovladači ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Interaktivní film s wrestlery, no prostě blbý příběh, blbě zahráno, ale mělo to svoje kouzlo. Vybíral jsem schválně nejhorší rozhodnutí. Vyzkoušet se to dá. Kdyby se nedaly vybírat možnosti, tak odpad. ()

flyer.nick odpad!

všechny recenze uživatele

Asi kdyby to bylo hrané herci a natáčené filmovým štábem a napsané scénáristou tak by se na to dalo dívat. Takhle wrestleři neumí hrát ani tužku, režisér možná ještě nevychodil ani první ročník filmové školy a scénárista by se neuživil ani jako třetí pomocník pátého asistenta scénáristy teletubbies. Pokud někdo vydržel aspoň přes první tři rozhodnutí tak má můj obdiv. ()

Reklama

Reklama