Reklama

Reklama

Skrytá tvář sportu

(seriál)
  • USA Bad Sport
Dokumentární / Krimi / Sportovní
USA, 2021, 6 h 46 min (Minutáž: 55–86 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o propojení zločinu a sportu, který rozebírá mezinárodní skandály z pohledu očitých svědků. (Netflix)

Recenze uživatele celticek k tomuto seriálu (7)

Skrytá tvář sportu (2021) 

Skvělá 1.,2. a 4.epizoda. Nadprůměrný seriál o lidské hamižnosti, chamtivosti a lásce k penězům. ()

Smlouva s ďábly (2021) (E01) 

Wow. Většinou po první epizodě nevíte, co bude dál. Tady si jsem jist, že to Netflix nepodělá. Nádhera, tohle sjedu velmi rychle. Sport+hazard - co víc si přát. Perfektní volba hudebního podmazu a o stylu se nemusíme bavit, šlape to jak dobře namazaný stroj. Navíc to komentují přímo aktéři. Nevěděl jsem, že se v univerzitním basketu točí takové love. Klukům se asi ani nejde moc divit. Hedake by si teď nejradši nafackoval. Neskutečná bomba! ()

Přes trávu k vavřínům (2021) (E02) 

Super! Sice nejsem extra moto fanoušek, ale opět luxusní zpracování. Začátek hned člověka naladí, Netflix to dává jedna báseň. Borec si to uměl užít. Tohle mi chybělo, kvalita. ()

Fotbalgate (2021) (E03) 

První epizoda, která mě zklamala. Asi je to z velké části tím, že šlo pouze o odposlechy a pár výpovědí. Že je fotbal svinstvo nehorázného kalibru víme všichni. Bohužel to nenarovnala ani účast Nedvěda nebo Zlatana. Věřím Moggimu, že není jediný, který se o podobné praktiky snažil. Ofsajd jasný. V Itálii je kopaná náboženství, vlastně mě ani nic nepřekvapilo, tu aféru jsem znal. Jednoduše tok nebylo tak pohlcující jako basket a automobilový závodník. Pořád však dobré zpracování. Nejhorší to muselo být pro hráče. Ti vůbec nevěděli o co jde. ()

Válka o zlato (2021) (E04) 

Skvělá epizoda. Tak už i krasobruslení, jo? Který sport se nedá zkorumpovat? Výborný příběh. Jak hodnotit bruslení, když sami neumíte bruslit? :) Úchvatné zpracování Netflixu, plné emocí. Rozporuplný konec, ale tak to na světě chodí. Výborný seriál. ()

Království za koně (2021) (E05) 

Mrzačit tak elegantní a inteligentní zvířata za pár švestek je ubohé. Morální impotence. Dost těžce se na to dívalo. ()

Padlý idol (2021) (E06) 

Tak tohle mě moc nezaujalo, je to podobné jako fotbalová aféra. Všechno se točí kolem odposlechů a výpovědí. Třešnička na dortu je zatažení apartheidu do v JAR milovaného kriketu. ()

Reklama

Reklama