Reklama

Reklama

Hon na vrahy

(seriál)
  • USA Catching Killers
USA, (2021–2023), 7 h 54 min (Minutáž: 32–46 min)

Režie:

Simon Dekker

Scénář:

Simon Dekker

Hrají:

JJ Holoubek (vypravěč), Dan Rather (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (11)

Hon na vrahy (2021) 

Další z dokumentů o sériových vrazích, které nabízí Netflix. Tentokrát letem světem v poměrně krátkém čase. ()

Série 1 (2021) (S01) 

Další z dokumentů o sériových vrazích, které nabízí Netflix. Tentokrát letem světem v poměrně krátkém čase. Nejlepší se mi zdál první díl,  druhý je o poměrně známější vražedkyni a chtělo by to ho víc časově natáhnout, třetí je bizár, u kterého budete kroutit hlavou. ()

Počet obětí (2021) (S01E01) 

Frustrující případ(y) po mnoha stránkách. Zde se snad jen dá říct, sláva vědeckému pokroku. ()

Lovkyně mužů (2021) (S01E02) 

Nejsem žádný znalec sériových vrahů, ale tady mě hodně brzo trklo, že se bude jednat o Aileen Wuornos, kterou divák možná zaregistroval díky filmu Zrůda s Charlize Theron (i když ho třeba jako já neviděl). No... je to 40 minut, člověk má další otázky. ()

Série 2 (2022) (S02) 

Těžko říct, jestli to tak bylo i v první sérii a já to jen tak nevnímala, ale ve druhé je dán opravdu velký důraz na to, že vyšetřovatelé kvůli vyšetřování zanedbávali rodinný život... no. Kdo by se divil. Schéma - první to není, druhý to je. Letem světem (kvůli stopáži to ani jinak moc nejde) krátké představení obětí, přiblížení jak probíhalo vyšetřování, nakonec řeknou jméno pachatele, jak se choval první chvíli v zadržovací cele a nazdar šáteček. Motiv? Co to bylo za lidi? Co je těm zvěrstvům vedlo? Kdo by to chtěl vědět, že. 2,5* Pod tři hvězdy se mi jít nechce, protože vizuálně je to zpracování fajn. ()

Spoutat. Zmučit. Zabít: Vrah zvaný BTK (2022) (S02E01) 

Dozvíte se, že detektivové pátrali dnem i nocí, neměli čas na rodiny a fakt chtěli BTK zatknout. O BTK se dozvíte, že to byl narcis, který se evidentně chtěl nechat chytit. Proč to dělal, dětství, rodinný zázemí, společenský vztahy... zkrátka co to bylo za člověka a proč mu ruplo v bedně, se nedozvíte. 2,5* ()

Vraždění pro zábavu: Střelec z Phoenixu (2022) (S02E02) 

Marně šrotuju a hledám v hlavě jestli první řada byla točená taky tímto stylem - bez toho aniž by nám řekli třeba PROČ se to dělo a nějaký pozadí k vrahům - nebo jestli mi to vadí až teď. Stejně jako u předchozího dílu se mi vybavuje hlavně to, že detektiv neměl čas na narozeniny svýho syna. 2,5* ()

Pohřešovaní muži, část první: Zabiják z Toronto Village (2022) (S02E03) 

Není nad to, když se vám takhle v pátek večer dělá zle od žaludku. První díl, vyšetřovatelka, která maká na případu kanibala, jako samoživitelka zanedbává svou dceru a dokonce ji nedopřeje společné vánoce, protože musí rozdávat kafe u domu podezřelého. Má to i zajímavé momenty, a radši bych dala větší prostor obětem, vyšetřování a vrahovi ()

Reklama

Reklama