Reklama

Reklama

Hon na vrahy

(seriál)
  • USA Catching Killers
USA, (2021–2023), 7 h 54 min (Minutáž: 32–46 min)

Režie:

Simon Dekker

Scénář:

Simon Dekker

Hrají:

JJ Holoubek (vypravěč), Dan Rather (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. (Netflix)

Recenze (24)

marek29 

všechny recenze uživatele

Ehm jako jo, jak se do toho dostaneš a že jsem si musel dávat 3x rozběh, tak to frčí. Že bych z toho 2 dny nespal nebo mě to jinak odpálilo v křesle, to ne. Na Netflix dobrý. Jinak nevím jestli bych do toho šel. Na další řadu se asi podívám. Připomínalo mi to seriál o nespravedlivých odsouzeních taky z Netflixu. Hlavně ten dvoudíl nakonec první série. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Zajímavá forma, ale provedení mě lehce iritovalo. Světle modrá toyota je světle modrej ford, ženu, o které všichni mluví coby o babičce, představuje čtyřicátnice a takhle by bylo možný pokračovat. Po skončení většiny dílů jsem si taky pokládal otázky, který jsem si podle mě pokládat nemusel, kdyby to bylo k divákům o něco vstřícnější, kdyby se tvůrci zamysleli nad tím, co zůstalo nevyřčeno a přitom by to diváky mohlo zajímat. Ještě mám jeden postřeh, a sice že si někteří detektivové i poplakali, ale beru to už jako součást jejich show, založené na tom, že se nachomýtli k případům, ze kterých se staly legendy. Nechyběl jedinej z nich, všichni se rádi nechají znovu vidět. Tahle neštěstí pro ně ve skutečnosti mají příchuť regulérní slávy. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dokument sa zameriava na konkrétnych páchateľov a skutkom ktoré spáchali, pričom pokiaľ dúfate v autentické zábery z miesta činu či z vyšetrovania - zabudnite. Celý dokument sú poväčšine monológové výpovede vyšetrovateľov či ľudí, ktorí sa podieľali na odhalení identity vraha, s prebleskom inscenačných scén či zvukových záznamov výpovedí páchateľov. Prvá časť materiálovo odfláknutá, druhá lepšia v závere kvôli autentickým záberom zo zatýkania a výsluchu, tretia a štvrtá epizóda sa zaoberajú jedným prípadom, pričom kvalitatívne ťahá dokument nahor z dôvodu priebehu vyšetrovania. Lepší priemer .. ()

janmatys 

všechny recenze uživatele

Začátek byl celkem zajímavý, nicméně 3. série už je v podstatě jenom o machrování US záchranných složek - tím myslím všechny ty agentury na tři písmena. Obvykle se k řešení přitom dostanou náhodou, nebo se pachatel vzdá, nebo pomůže zásadním způsobem civilista, tzn. nějaké machrování bych si odpustil. Tohle samo provázelo už první dvě řady, nicméně ve třetí je to občas extrém. Navíc je tam hromada zbytečné omáčky, díly by mohly být komplet do 30ti minut. Co naděláte, je to národ s téměř nulovou historií, ale radil by celému světu a do všeho kecá, a tak už to asi zůstane. 50% ()

Maslo133 

všechny recenze uživatele

Po té co jsem shlédnul snad všechny dokumentární pořady na Netflixu mi to přijde trochu vyčpělé. Je to víceméně recyklát toho co už buďto sám Netlfix nebo i někdo jiný jednou natočil. Hnedka u prvního případu jsem měl neustále pocit že jsem to už někde viděl. Taky mě tam dost štvaly emocionální chvilky vyšetřovatelů. Jak báby v přechodu co si jdou poplakat. Další díly už byly naštěstí lepší. 70% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama