Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Macy a Jeff chystají svatbu. Se vším jim pomáhá Macyina nejlepší kamarádka Jordy, ale zdá se, že je toho najednou nějak moc. Proto je potěší, když se v místním svatebním salónu, který vlastní jejich známá Carrie, objeví ochotná Amy a nabídne jim všem pomoc. S Carrie chce být partnerka ve firmě a dělat koordinátorku svateb. Macy zase nabídne velkou slevu na její služby. Všechno vypadá jako pohádka, ale brzy se objeví první problémy. Amy vůbec není tím, za koho se vydává a jejím jediným cílem je zabránit svatbě Macy a Jeffa, protože Jeff je její dětská láska a kdysi si slíbili, že se jednoho dne vezmou. Amyina pomatená mysl je zaslepená a neštítí se ani vraždy. A tak je na tátovi Jordy, který pracuje u policie, aby všechno objasnil a o Amy se postaral. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Tak rasistický, obsadení bielymi heterákmi film, len s jednou zberačkou som už dlho nevidel. Ale aj tak sa to neodlišovalo od podobných píčovín. ODPAD! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pri castingu byl viditekne kladen duraz na dekorativnost postav. Do teto telenovelky byla naroubovana detektivni zapletka. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tohto typu herectva hrozí akútna slepota a hlúposť, nerealistickosť a naivnosť postáv sa tu nosí po nákladiakoch. Niektoré filmy majú opar lacnosti, tento nemal opar, ale celú vysokohorskú hmlu. ()

John80 

všechny recenze uživatele

TV Thriller, kde najata obchodná partnerka sa snaží prekaziť svadbu svojmu bývalému priateľovi z detstva 2* ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama