foto

Roy Abramsohn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blade the Iron Cross
2019 Sunnyvale
VHYes
Weedjies: Halloweed Night
2018 Pátrání
2017 Doobious Sources
Jurská školka
Oceans Rising
2016 Adam & Miriam
Citrus Springs
Miss Stevens
2015 Oblast 51
2014 Realita
2013 Escape from Tomorrow
W.M.D.
2006 Creepshow III
2001 Mrazivá zvrhlost
1994 Další půlnoční běh (TV film)
1992 Rychlý jako blesk

TV seriály

2019 Animal Kingdom (TV seriál)
Janine (S04E01)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nejhorší den (S01E04)
American Crime Story (TV seriál)
Sladká minulost (S02E08)
2017 The Orville (TV seriál)
Majority Rule (S01E07)
Špatnosti (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dvakrát mě neošálíš (S09E09)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Tým snů (S01E03)
2015 Změna hry (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Cliffhanger (S01E21)
2014 My Crazy Ex (TV seriál)
Mystery Girls (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a Seanova zvrácená sestra (S02E63)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Captain Johnny (S03E04)
Glee (TV seriál)
Naked (S04E12)
Private Practice (TV seriál)
Good Fries Are Hard to Come By (S06E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Command+P (S09E11)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Someone Wants Me (S01E07)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Proposal (E16)
Tráva (TV seriál)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Umělá vlákna (S07E08)
Zápas mezi firmami (S07E07)
další epizody (5)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Balada o nedůvěře (S08E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zrádná srdce (S12E02)
2009 Médium (TV seriál)
A Necessary Evil (S05E07)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
The Confession (S05E18)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Ďábelský sňatek (S01E06)
1994 Picket Fences (TV seriál)
Elective Conduct (S03E06)
Squatter's Rights (S02E17)
Remote Control (S02E12)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Cross Examination (S02E07)
Unlawful Entries (S02E03)
1992 Picket Fences (TV seriál)
The Snake Lady (S01E10)
The Contenders (S01E07)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Veronica Clare (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)

Dokumentární

2017 DRIB
2010 Pachateli na stopě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky