foto

Roy Abramsohn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pátrání
2017 Doobious Sources
Jurská školka
Oceans Rising
2016 Citrus Springs
Miss Stevens
2015 Oblast 51
2014 Realita
2013 Escape from Tomorrow
W.M.D.
2006 Creepshow III
2001 Mrazivá zvrhlost
1994 Další půlnoční běh (TV film)
1992 Rychlý jako blesk

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nejhorší den (S01E04)
American Crime Story (TV seriál)
Sladká minulost (S02E08)
2017 The Orville (TV seriál)
Majority Rule (S01E07)
Špatnosti (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dvakrát mě neošálíš (S09E09)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Tým snů (S01E03)
2015 Změna hry (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Cliffhanger (S01E21)
2014 My Crazy Ex (TV seriál)
Mystery Girls (TV seriál)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Captain Johnny (S03E04)
Glee (TV seriál)
Naked (S04E12)
Private Practice (TV seriál)
Good Fries Are Hard to Come By (S06E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Command+P (S09E11)
2012 Anger Management (TV seriál)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Someone Wants Me (S01E07)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Proposal (E16)
Tráva (TV seriál)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Umělá vlákna (S07E08)
Zápas mezi firmami (S07E07)
další epizody (5)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Balada o nedůvěře (S08E08)
2009 Médium (TV seriál)
A Necessary Evil (S05E07)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Ďábelský sňatek (S01E06)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Veronica Clare (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)

Dokumentární

2017 DRIB
2010 Pachateli na stopě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace