Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

BoPo 

všechny recenze uživatele

40% času tvorí boj o život (ľudia vs zombíci, ľudia vs ľudia, zombíci vs zombíci). A tieto chvíle si budete užívať, pretože sú vizuálne, trikovo a akciou samotnou zvládnuté na výbornú (ak nebudeme rátať dejovú líniu otca/hasiča, ktorá je plná nelogických blbostí). A to takým spôsobom, že začnete radiť seriál medzi udalosti roka. Len máme tu bohužiaľ 30% času, ktorý tvorí tlachanie o tom, kto má koho rád, kto má koho radšej, kto koho nemá rád. 10% je kritikou spoločnosti (prehnané nároky na deti, rozdiely medzi sociálnymi vrstvami, šikana na školách,...). 10% neprirodzene pôsobiace momenty plné idealistických morálnych hodnôt. Rychlé šípy made in Korea. No a posledných 10% tvoria absolútne nezapadajúce "humorné" momenty. Aby sa toto všetko do série vošlo, tak je to vyvážené krutou daňou. Séria má 12 hodinových dielov. Každý diel opakovane stráca tempo. Ideálne by to malo byť tak 6-8 dielov po 40 minútach. Veľká škoda. Našťastie existuje seriál Království zombie, ktorý zombie tému spracoval oveľa atraktívnejšie a hlavne bez zbytočných odbočiek, zdržovačiek, a blbostí. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak nějak na půl cesty. Rozhodně co se týče zombíků tak vypadají dobře, je tu i slušná porce Gore a ucházející akce, ale to je tak nějak všechno a to je na dvanáct hodin docela málo. Být těch dílů šest tak by se to dalo, ale takto je té zbytečné vaty opravdu moc a postavy to nevytrhnou taky. Nešvár dnešních zombie filmů se nevyhnul ani tomuto seriálu a rychlé zombie působí docela směšně. Celkově průměrná zombi zábava, ale že bych z toho byl nějak odvařenej to tedy rozhodně ne. Ale dá se to, tedy pokud máte na to čas, ta délka je dost brutální. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 3 díly me vadil scénář a chování postav, vynahrazovala mi to ale perfektní akce a hutná atmosfera. Potom se seriál rozjel takovým stylem, ze jej momentálně považuji za jeden z nejlepších zombie seriálů. Naprosto perfektní akce, neskutečná atmosféra, skvělé postavy, emoce, beznaděj, smrt a zkáza. Postavy se vyvíjejí a potom mají mnohem silnější vůli i moudrost než mnozí dospělí. Není žádné stádo ovcí, ale studenti, kteří pochopili, že jsou odkázáni sami na sebe s touhou přežít. Chvílemi byl seriál atmosférickým přehršelem a scéna s bouřkou, deštěm a hromadou hladových zombií byla opravdu lahůdka pro všechny zombie fandy. Je to jiné, je to korejské, je to s "detma" ale je to sakra dobré. Tenhle seriál momentálně patří mezi mé nejoblíbenější a co se týče zombie žánru, tak patří mezi top. Už se těším na dalsi sérii!!! ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Další bombastický korejský trhák schopný lehce a přehledně nahradit třeba Squid game.  Zombie apokalypsy opravdu nemusím, ale tenhle seriál mě nějak podivně zaujal. Nemohla jsem se na něj přestat dívat.  Obsazení opravdu dobré, myslím, že to zvládli dostatečně. Hudba chytlavá, místy mrazivá. Velmi doporučuji, pokud Vám nevadí korejské krváky. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Nejlepší zombie seriál vůbec a celkově jeden z nejlepších zombie počinů na poli kinematografie, byť ne dokonalý. Na první pohled únavně dlouhá stopáž je překvapivě napěchovaná akcí a brutalitou, které za celých 12 dílů ne a ne dojít dech, což je opravdu úctyhodné. Vše navíc vyzdvihují i sympatické postavy, kterých je požehnaně a dění mezi nimi plynule přeskakuje, ač samozřejmě parta studentů je před kamerou nejvíce. Spolu s tím je nutno pochválit i fakt, že postavy umírají jak na běžícím páse a je tak poměrně těžko předvídat, kdo přežije a kdo nikoliv až do samotného závěru. Nicméně otravné jsou někdy stupidní dialogy nepřiměřené situaci, naprosto zbytečné a lacině působící flashbacky, které z diváka dělají pitomce, a v neposlední řadě i občas zbytečné natahování stopáže neustálou akcí, která vlastně děj nikam neposunuje. Ve výsledku jsem ale spokojen a doufám, že zdejší obsazení uvidím v dalších výrazných rolích. Minimálně Ji-hoo Park a Yi-hyeon Jo bylo radost sledovat. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)
  • V seriáli sa opakovane odkazuje na populárny kórejský zombie film Vlak do Pusanu (2016). (mivr)

Reklama

Reklama