Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (1 501)

plakát

Spartakus - Uprchlík (2012) (epizoda) 

Výborné, ale první díl to má těžké. Nový herec, nejasný cíl v příběhu a žádná aréna ani ludus. Takže velká změna na kterou si člověk musi zvyknout.

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

Bohové areny jsou skvělým prequelem k první sérii. Objeví se tam známé postavy, zjistíme co se stalo s batiatovym otcem, jak Barka přišel k ptákům, co se stalo Ashurovi, jak se stal Doctore doctorem a i třeba to, jak přišel o ženu. Uvidime i začátky batiatova intrikaření a první jeho objeti. Skvělý dodatek k první řadě.

plakát

Spartakus: Bohové arény - Pod maskou (2011) (epizoda) 

Tento díl byl trošku slabší. Jednalo se spíše o orgie a intrikaření. Batiatus dostává ultimátum a Gannikus se nemůže zbavit touhy. Crixus je stále více ve formě.

plakát

Spartakus: Bohové arény - Hlava rodiny (2011) (epizoda) 

Batiatuv otec se vrací, aby urovnal co synek napáchal. Syřani dostávají nečestnou značku a Crixus se podívá poprvé do arény.

plakát

Spartakus: Bohové arény - Milost (2011) (epizoda) 

Batiatus vymýšlí pikle aby získal primus, mezitím Crixus trénuje a zlepšuje se a Doctorem se stává Onomeus.

plakát

Spartakus - Krev a písek (2010) (série) 

První a geniální série o zrodu Spartaka, od jeho výcviku až po šampiona Capui. Série zaměřující se na Ludus a výcvik gladiátorů.

plakát

Spartakus: Bohové arény - Dávné hříchy (2011) (epizoda) 

Prequel první řady. Batiatus ještě mladý, doctore jako gladiátor, Crixus jako rekrut, Solonius jako kamarád a aréna se teprve staví. Další dobrodružství a příběh známých postav ještě pred příchodem Spartaka.