Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marta je sice po velmi náročné operaci, ale toho pravého má konečně na dosah. Překoná láska dávná tajemství i nepřízeň osudu? (Netflix)

Recenze (4)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Poznáte ten pocit, keď ste na párty jediní triezvi, všetci zaspia, a vy zostanete sami hore a neviete čo so sebou? Ja nie, stalo sa mi to prvý raz. :D No a na Netflixe som našiel tretiu časť série, ktorú som aj zabudol, že som začal pozerať. A prvé dve časti si už len ledva pamätám, ale pamätám si pocit. Radosť z veľmi peknej jednotky a sklamanie zo sterilnej dvojky.  A záver je taký … jak by som to povedal? Ten pocit, ako pri jednotke, som tu mal raz. Počas záverečných tituliek, keď ukazovali zábery z castingu na prvú časť. Priemerná romantika s veľmi sympatickou hlavnou herečkou. Šťastné a veselé. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vyhodu asi maji ti divaci, kteri na rozdil ode me videli prvni dva dily,protoze vic prilnuli k postavam. Film ve me nenechal trvalejsi dojem. V zaveru jsem mel jen 30 vterin dojem, ze jde o petihvezdickovy film. Alespon vim, co se deje na italskem Netflixu.U nas muzete shlednout dobre nove italske filmy na kazdorocnim Festivalu italskych filmu v Praze, ktery byl v dobe pandemie pristupny online. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No, popravdě řečeno, objektivně by to mělo být tak za dvě a půl *. Nějak nám to sklouzlo do takové trochu Ordinace nebo jiného přiblblého seriálu. Mně to začalo být divný ve chvíli, kdy se Marta po transplantaci plic objevila skoro nahá a ... nic...žádná jizva. Odtud jsem začal tušit problém. Linie s babičkou zcela zbytečná. Jen tak mimochodem, ať mi nikdo netvrdí, že ta osoba, která měla být babička, byla ženská. To byl chlap jak vyšitej. A na miliskující se mládence jsem taky zrovna dvakrát zvědavej nebyl. ()

MartinDruny 

všechny recenze uživatele

Poslední díl trilogie přímo navazuje na druhý díl "Ještě jiná liga" a jde i v jeho šlépějích. Trojka mě sedla trochu více, než dvojka, ale stále slabší než jednička "Jiná liga". Určitě je třeba vidět celou trilogii, protože se tento film mnohokrát odkazuje na předchozí díly. Chvílema mě to připomínalo Amélii z Montmartru a konec měl zase náběh do Love Story. Trochu mě tam rušily vedlejší zápletky s podivínskou babičkou a závěrečné vyznání Beky na sociálních sítích mě nesedlo do finále příběhu. Řekl bych, že celou trilogii táhne dobrý casting (nejen ústřední trojky) mladých italských neokoukaných herců a zábavný scénář. Koukal jsem na to v italštině, takže doufám, že to český překlad příliš nekazí. ()

Reklama

Reklama