Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Black and White jsou dvojčata se silným spojením. Po oddělení jejich rodičů je však White odvezen ze země a jejich rodina je doslova rozdělena na dvě části. Teprve po patnácti letech se White – nyní dospělý – vrací do Thajska.
Jednoho dne, zdánlivě odnikud, White pocítí agónii podobnou umírání. Poté mu zavolá Todd, jeho a bratrův přítel z dětství. Todd mu sdělí, že Black je po brutálním útoku v kómatu a taktéž, že je v motorkářském gangu. White, který není schopen v tichosti snést škodu způsobenou svému bratrovi, a má podezření, že ten, kdo stojí za útokem, musí být jeden z Blackových blízkých přátel – Sean, Gram nebo Yok – se přestrojí za Blacka, aby zrádce našel a potrestal.
Ovšem White svého bratra nezná tak dobře, jak si myslel; nechová se tak, jako Black, je nedůvěřivý a lhostejný k pocitům ostatních. Sean, jeden z členů gangu, je podezřelý a vůči Blackovi nepřátelský. White v přestrojení za Blacka se však Seanovi dostane pod kůži a nutí ho cítit věci, které by neměl. (TnaKenov)

(více)

Recenze (5)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

be gay, do crime, and fight against capitalism. :) 𝐄𝐃𝐈𝐓: po druhým zhlídnutí měním hodnocení na 5⭐️ || - "Do you think people can really change?" - "I believe so. I believe everyone is capable of change. And nothing can get in a way when change happens. Otherwise, we would still be living in caves worshipping fire." ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Není to jednoduchý seriál a já po prvním díle jsem jej odložil, že mě to asi bavit moc nebude, neboť se mi Gun se svojí sladkou tvářičkou "nehodil" do role především Blacka (hraje dvojroli). Až po čase jsem se k projektu po přeložení vrátil, nelituji a gratuluji páru Gun+Off, že vytvořili pár i ve svých skutečných životech. O to je jejich herectví autentičtější, uvěřitelnější v seriálovém vztahu obou postav (myslím White-a a Sean-a) a vrátil jsem se i k seriálu Theory of Love, kde Gun+Off také hrají hlavní roli (i když pod jiným tvůrčím týmem a režisérem). Opravdu to byl záhul po všech stránkách. Herecké výkony, kde není prakticky co vytknout, ostatní kritéria hodnocení a je to i zásluha všech tvůrců, skvělé režisérky a scénáristky v jednom. Postavy se mi vryly do nitra, a to nejen hlavní dvojice (vlastně trojice), ale např. Yok+Dan, Gram, Tod, Gumpa a neovlivnilo mé hodnocení ani to, že konec je takový, jaký je. Tento projekt strčí do kapsy, ač si někdo myslí, že asijské seriály jsou tu jen "trpěné", i neasijské seriály, nakonec tomu svědčí i hodnocení na světových serverech ... 81088 ()

Reklama

LeninkaK 

všechny recenze uživatele

Tady ani není co dodat dvojice OffGun naprosto fungující chemie. Příběh velmi složitý, jen škoda toho konce, že nebyl vypilovaný. Jinak téma příběhu naprosto aktuální a myslím, že ne jen v Thajsku. ()

dentalux odpad!

všechny recenze uživatele

Po prezretí kórejských akčných filmov, čo malo hlavu a pätu a hlavne ma fascinovalo, že prejedli 60 % času som dal na recenzie tohto thajského seriálu, čo mal byť akčný triler. Namiesto toho som dostal teplosky príbeh 6 "kamarátov". A to som si mal všimnúť už skorej, keďže vkuse chlastali nejaké sójové nápoje. Takže ak si chcete zobrať chuť do jedla, doporučujem. Avšak pre voličov Perveznych Súdruhov na SK a Pirátov v Čechách je to povinná jazda, uchylaci sa v tom nájdu ... ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Po seriálu Bad Buddy je tohle další majstrštyk z dílny GMMTV. Originální a hodně poutavý příběh. Skvěle odvyprávěný. Gun v hlavní (dvoj-)roli naprosto přesvědčivý. Klobouk dolů. ()

Zajímavosti (2)

  • Od 7. epizody 1. série zní během závěrečných titulků píseň „My Side“, kterou nazpívali představitelé hlavních rolí Jumpol Adulkittiporn a Atthaphan Phunsawat. (emkon)
  • Seriál vznikl podle stejnojmenné knihy „Not Me“ od Thanutnuna Vitsivakuna. (TnaKenov)

Reklama

Reklama