Reklama

Reklama

Vraždy ve Starved Rock

(seriál)
  • USA The Murders at Starved Rock
Trailer
Dokumentární / Krimi / Mysteriózní
USA, 2021, 2 h 45 min (Minutáž: 54–56 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál sleduje brutální vraždy žen ve státním parku Starved Rock v 60. letech 20. století a roky pochybností, které pronásledovaly syna státního zástupce v tomto případu. Po 60 letech se muž, který byl shledán vinným, snaží očistit své jméno. (HBO Max)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Syn (dokumentarista) skúma "názor" otca (štátneho žalobcu), ktorý poslal podozrivého za vraždu troch žien do väzenia napriek tomu, že prípad vyvolával množstvo pochybností. "HBO" spracovalo "True Crime Twist" dokument, ktorý v závere naserie 99% jeho sledovateľov. Napriek časovému odstupu, disponuje tento počin značným množstvom autentických záberov či podkladov, na základe čoho získava vysoký kredit. Nuž ale, samotný záver je už o niečom inom. Každopádne, Ja vrelo odporúčam! ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Prostě jen jeden z dalších mnoha případů v USA kdy je, zřejmě, člověk křivě obviněn a HBO se rozhodlo to zdokumentovat. Nevím proč, v mžiku jsem si vzpomněl na seriál Odložené případy. Těch víc jak 40 let od oné události tomu hodně nahrává. Nejzajímavější je v minisérii určitě ústní konfrontace mezi otcem a synem, který se o několik desetiletí později snaží přijít na to, co se tehdy ve skutečnosti stalo a jehož otec jako žalobce poslal podezřelého do vazby. S tímto jsem se setkal poprvé a nikdy jsem o podobné události neslyšel, takže z tohoto pohledu je dokument určitě výjimečným. ()

Reklama

Reklama