Reklama

Reklama

Kdo přežije - Afrika

(série)
  • USA Africa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2001

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Kim Johnson, Ethan Zohn, Jessie Camacho

Obsahy(1)

Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů. (Zeck)

(více)

Recenze (77)

Zeck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano trojka je slabší, ale proč? Moc rychle upečené po skvělé Austrálii? Nebo zde zkrátka nejsou tak zajímavé osobnosti, jako v Ogakoru ve dvojce? Krajina je drsná, podmínky strašné, ale přesto máte dojem, že to zase tak hrozné nebude. Velice mě bavil kmen (už si nevzpomenu na název), v kterém se řešily generační problémy a Silas všem těm vypočítavým dědulům vytřel zrak. :) /// Pokud někdo chce sledovat další sérii a nemít zkažený zážitek, nečíst komentář Zdeňky!! /// ()

Crazynka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může obsahovat SPOILER. Jedna ze slabších, ale co se podmínek týče nejdrsnějších řad. Žádná extra strategie, žádný extra zvrat. Oblíbení hráči: Ethan, Lex. S vítězem naprostá spokojenost, lepší to snad vyhrát nemohl, zvlášť, když vím, jaký osud ho čekal v dalším životě. Klobouk dolů, zasloužená výhra. ()

Reklama

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery Slabší série a tak trochu netradiční. Když se řekne Kdo přežije tak si alespoň já představím pobřeží nějakého tropického ostrova a ne buš v srdci Afriky. V této sérii se konal první twist, což znamená, že si kmeny prohodily své členy. To do značné míry změnilo ráz hry, Ethan si vyhrát zasloužil mnohem víc než Kim, která zůstalo tak dlouho ve hře jen díky již zmiňovanému twistu. Nejlepší výkony předváděl Lex, který skončil těsně za branami finále. A pak tu byl Brandon ... Jak moc já ho nedokázal vystát :D 65/100 ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stará dobrá třetí série, ještě nějaké nedokonalosti a taky zbytečně moc product placement (Mountain Dew, Visa). Naopak je to zajímavé umístění uprostřed ničeho, střídmé odměny na začátku a ty pořádné směrem ke konci. Lepší průměr. Ústřední postava: Ethan Oblíbenci: Lex, Big Tom Neoblíbenci: Linda, Frank ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti Austrálii je tohle úplně jiná série, co se týče toho, jak se vyvíjely aliance a nejsou tady v podstatě téměř žádné podrazy. Na druhou stranu sledovat strachy posraného Ethana (což tedy naprosto chápu), jak čumí na lvy, co jim řvou doslova za plotem nebo jak jim sloni serou do tůničky, ze které berou vodu, bylo úžasné. Celkově se tady podařilo zase vytvořit parádní sestavu různorodých lidí a pro mě jde jednoduše o strašně sympatickou sérii. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Kvůli teroristickým útokům z 11. září 2001 bylo vysílání této řady posunuto přibližně o měsíc. (Hidan)
  • První a jedna ze dvou a sérií odehrávající se v Africe. (Zix.)
  • V předposlední epizodě se producenti dopustili závažné chyby při vědomostní soutěži účastníků a hrubě ovlivnili výsledek. Soutěžící Tom Buchanan a Lex van den Berghe byli za tuto skutečnost po skončení soutěže finančně vykompenzováni. (Hidan)

Reklama

Reklama