Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (336)

plakát

iZombie (2015) (seriál) 

Nemrtvá (či neživá?) "Veronica Mars", co ráda hraje "Pushing Daisies" a má problémy jako "Dead like me"... a tak se rozhodne býti jako "Chuck" - aneb originální směsice fantasy/krimi/komedie, která se snaží svést na populární (?) zombíkovské vlně.... Tak či tak je to skvělá oddychovka se sympatickými herci.... a jako bonus je tu (na chvíli) Bradley James!!!

plakát

Městečko Pines (2015) (seriál) 

Škoda, že druhá série nebude - protože by mě asi bavilo sledovat verzi WP 3.0... tyhle psychadelické uzavřené komunity s vlastní mentalitou a samosprávou jsou prostě zábavnější, nežli uvědomělá banda lidí, kteří vezmou rozum do vlastních hrstí a postaví se "diktátorovi", protože člověk má právo na svobodu atd.... ne? Ale i tak je fajn, že se příběh aspoň stihl hezky rozvinout a poměrně i uzavřít - a otevřený konec může být ponechán k vlastní interpretaci.

plakát

Poldark (2015) (seriál) 

95% Romance hadr.

plakát

Hrdinové od Alama (2015) (seriál) 

Na historické nepřesnosti kašlu - nesleduji dokument! Výběr herců svkělý - ale nejvíc mě potěšilo obsazení Maxe Thieriota:-)) A možná bude i pokračování....?

plakát

Aquarius (2015) (seriál) 

Méně Duchovnyho, pro kterého je Aquarius jak prequel/pokračování Californication - a více Charlese Mansona by neškodilo. Takhle Manson vypadá jen jako neškodný hipík, který chtěl jen šířit lásku a nic víc...

plakát

Mozart in the Jungle (2014) (seriál) 

Ne-mainstreamový americký seriál GGB sluší stejně jako dlouhé i krátké vlasy.

plakát

Scream (2015) (seriál) 

30%

plakát

Zoo (2015) (seriál) 

Takhle by to mohlo být i v reálu - fandila bych zvířatům tak jako tak.

plakát

Tut (2015) (seriál) 

75%