Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle řada se mi zatím líbila asi ze všech nejvíc. Nejen, že tam docházelo k docela pěkným zvratům, ale taky jsem se u toho dost nasmála. Výborné a často dramatické byly i výzvy, zejména ty ve vodě. A s vítězem jsem maximálně spokojená, jelikož vyhrál vyrovnaný člověk, který to měl v hlavě v pořádku. Překvapující je, že mi tam vlastně ani nikdo extrémně nevadil. Oblíbený kmen: Puka. Oblíbení: Yul, Becky. Neoblíbení: nikdo. 5* ()

HArna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem si nepomyslel,že mě bude reality-show tak bavit.I když,termín reality-show se ke kdo přežije moc nehodí. Po tímhle názvem si představuju sračky typu big brother,vyvolený a podobnej povl. Cookovy ostrovy patří k nejlepším serií,sw spousty zvratů.Byla to legrační serie.Ozzy je asi co se týče výzev nejlepší trosečník. 90% ()

Reklama

John Dunbar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sleduji Survivora od svého začátku na COOLU a musím říct, že se jedná o doposud nejlepší sérii. Casting se parádně vyvedl a na Cookových ostrovech se dle mého odehrál ten nejkrásněší, nejvyrovnanější a nejdiváčtější souboj. Totálně jsem se s hlavními hrdiny sžil a ve tříčlenném finále proti sobě stanuli dva nejlepší hráči, které jsem kdy měl možnost sledovat. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další skvělá řada plných zvratů a nečekaných událostí. Nejvíc mě dostal 9., 10. a 11.díl. To jsem zůstal sedět s otevřenou hubou. Má nálada byla jak na houpačce. Nejdříve jsem byl hodně naštvaný a překvapený, ale s 11.dílem jsem se zase uklidnil. Rozhodně tahle řada patří společně s Panamou na vrchol všech řad co jsem doposud viděl. Oblíbenci Ozzy a Yul (ze začátku). S vítězem jsem spokojen. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LOVE IT, LOVE IT, LOVE IT.....nepamatuju si, kdy jsem naposledy zkouknul za pouhý den 10 dílů nějakého seriálu. Naposledy snad u Prison Break. Tahle série má zajímavé postavy, překrásné prostředí, famózní zvraty, super příběh, grandiózní finále, za víkend jsem tuhle sérii celou zbaštil a chci víc. 100% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Série byla fanoušky pořadu z Česka a Slovenska, kteří hlasovali na webu věnovaném pořadu v roce 2012, zvolena jako nejoblíbenější. (x_silver)
  • Druhá série, ve které měli soutěžící možnost jít do druhého kmene a zároveň první série, ve které toho dva soutěžící využili. (Zix.)
  • Odhadem 17 z 20 účastníků této série se do soutěže nepřihlásilo, ale vybrali a kontaktaktovali je náboráři. Bylo to z důvodu dlouhodobě malého počtu zájemců o show z řad rasových menšin. (Hidan)

Reklama

Reklama