Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

abnormálně nefér počáteční podmínky, nejhloupější cast historie - rocky, dreamz, mhhm cassandra, mookie - to jako fakt?, pexesová demence, ultravtipný pád z plošiny, morální prohra a podraz z nenasytnosti, nuda a zvrat posílající celou řadu společně s Michelle do háje, jedna z mála zábav je závěrečný křesťanský proslov ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Průměrná série s málo sympatickými hráči. Svého favorita (možná poprvé jsem měl jenom jednoho) jsem si našel až v druhé polovině série. Boa. Ten se nesnažil o žádné velké podrazy, hrou proplouval bez velké námahy a došel, na to že byl velký ousider, hodně daleko. Naopak se tady našlo hodně protivných lidí. Opět jsem si znelíbil velkého favorita u ostatních - Yau-Mana, imbecila Dreamze a Earl mi taky nepadl do noty. Každopádně z finálových tří to nakonec vyhrál ten nejlepší. 6/10 ()

Reklama

Crazynka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že už můžu komentovat, i když jsem neviděla poslední díl. Fiji jsou o něco slabší než Cookovi ostrovy, možná výběrem soutěžících. Je fakt, že dlouho jsem si hledala oblíbence a vlastně do teď ho nenašla. Yau man, který je tu hodnocen zcela pozitivně mi absolutně neučaroval, je fakt, že na jeho taktiku nikdo nemá, ale jeho krysí obličej a úlisný úsměv mě dost rozčilují. Na Dreamze nebudu plýtvat slovy, musela bych být sprostá. Bohužel vím kdo vyhraje, nejsem z toho nadšena a tím víc se těším na Čínu. Mimochodem můj nej soutěžící této řady byl Edgardo, škoda, že se nedostal dál. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrá série, nevím proč má oproti ostatním tak nízké hodnocení... Od začátku do konce mě to bavilo, i když musím říct, že finále už nebylo tak zajímavé, protože bylo naprosto jasný, kdo bude z "Final 3" zvolem vítězem. Před Fidži jsem viděl Čínu, která je podle mě méně zajímavá. V této sérii se vyskytuje celá řada zajímavých postav, parádních zvratů a hodně zajímavých situací. Kmenové rady jsou zde v celkovém pohledu jedny z nejzajímavějších. A navíc jsem se konečně dočkal obstojného vítěze, který si ten meloun zaslouží. Spoilery: Jinak mě asi nejvíc zaujal koumák Yau-Man, který u mě nejvíc zabodoval ve výzvě "hod oštěpem a střelba lukem", tam si ty všechny namakance hodně dobře vychutnal. :-D Dobrý byl i Rocky, ale pak to začal přehánět a vůbec se nedivím, že ho vyloučili. Alex + Edgardo byly dobří a féroví hráči, škoda že věřili tomu pitomcovi Dreamzovi. Zajímalo by mě k čemu Dreamz tak nutně potřeboval auto, když nemá ani řidičák, podrazák... Největší kráva nejen v této sérii je jednoznačně Lisi, taková pizda se jen tak nevidí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// Nejoblíbenější postavy: Yau-Man, Earl, Michelle. Koho bych napsal ve finále: Earl. Proč? Výborný Yau-Manův spojenec, čestný, sympatický, výhru si zasloužil. Koho jsem chtěl víc poznat: Michelle, Anthony. -Koho bych vyřadil: Lisi, Dreamz, Rocky, Cassandra, Boo/// Tak a mám za sebou další řadu a mohu říct, že se právem dá považovat za jednu z nejslabších. Po čtyřech řadách už mohu trošku bilancovat a zjišťuji že to je především o postavách, tedy o soutěžících a že žádné prostředí, sebekrásnější to nezachrání nebo naopak nezkazí. Když ale nevyhraje váš favorit, tak to hodně zamrzí, obzvlášť když si to rozhodně zaslouží. Nemluvím o nikom menším, než o Yau-Manovi. On spolu s Earlem vytvořil netradiční dvojici, u které ale byla přímo cítit vzájemná důvěra, která se obešla bez podrazů a jakékoliv špinavé hry. Ze začátku až do sloučení to byla docela nuda. To že si jedni žili v luxusu a druzí v chudobě hned od začátku rozdělí vaše sympatie. Třeba takový Boo si hrou prošel bez větších existenčních problémů. Po sloučení už to začíná být zajímavé. První Dreamzova zrada pomůže, další už mému favoritovi zlomí vaz. Hurá je na světě jedna z největších krys této soutěže. Naproti tomu Yau-Man je ztělesněním všeho dobrého. Navíc je to takoví střízlík jako já, jen o 30 let starší, takže to jak zabojoval a jak hrál...zasloužil si vyhrát. Líbila se mi taky práce a taktika s tajnými imunitami. To v kombinaci s důvěrou dvou lidí začíná být hodně silným prvkem této soutěže./// Celkem 69%/// ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)
  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)
  • James Reid si nechal říkat přezdívkou „Rocky“ podle filmové postavy Sylvestera Stalloneho, kterému je trochu podobný. (Zix.)

Reklama

Reklama