Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Nowasek22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem zatim 7 řad tohohle pořadu a musim říct, že Fiji pro mě byla ta nejhorší série ze všech. Ať už složením hráčů, kromě Yau Mana, kterej byl prostě dokonalej, tak i předvídatelnými situacemi a nulovou zábavností. Jediné zpestření přišlo až od finálové čtyřky, díky tomu legendárnímu podrazu..vítěz asi nejlepší z těch finálových "postav", ale nijak jsem si nevšiml, že by cokoli zorganizoval a zasloužil si vítězství. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT!!!!: Upřímně by mě zajímalo jestli si ve finále Cassandra, která se v každé výzvě rozplácla o šutrák či zůstala pro jistotu rovnou sedět, myslela, že má šanci byť na jeden hlas. Že si to myslel Dreamz, to je jasné, neb podfouknout někoho pro to abych se mohl ještě jednou vyspat někde na štěrku za čest rozhodně nestojí. V tom případě Mr. Debil na světě. Bydlet někde poblíž nakakám mu do toho jeho Fordu a objedu mu ho pětikorunou. Oblíbení soutěžící: Earl, Yau-man, Michell, Boo /// Ti co by zasloužili nakopat do kaďáku: Lisi, Dreamz, Rocky ()

Reklama

Lucillle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek na Fušálu byl zdlouhavej, nemastnej, neslanej, hnusný moře.. záměr luxusu oproti totální chudobě byl dobrej, ale nepřinesl podle mě to, co bylo zamýšleno. Následné přeskupování lidí mnohokrát zamíchalo kartami, což bylo fajn. Od začátku se mi líbil Earl, Michelle, naopak nejotravnější čarodějnice Lisi dostala pěknou čočku po přeoraginozování kmenů. Dreamz fakt úplnej mentál a navíc prodejná svině z ulice. Nejhorší na tom bylo, že mu to fakt nepřišlo špatný.. naopak. Díky němu, ale i dalším měla závěrečná kmenová rada fak koule a drajv. Já jsem hodně fanfila Alexovi, bohužel měl smůlu.. Naopak Yaumen mě moc neoslovil, ale musim uznat, že to byl borec. ()

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tahle serie se hodně pomalu rozjížděla a taky ne zrovna nák extra dobrý výběr soutěžících, tudíž si člověk neměl koho moc oblíbit. K tomu blahobyt a chudoba se zrovna moc neosvědčila. Přesto se to pak docela slušně rozjelo. Můj favorit byl poměrně brzo Yau-man a Earl a ukázalo se že to byla dobrá volba. Postava Dreamze mě vadila hned od začátku ,ale to jak se dál projevil to jsem nečekal. Většího zmr... tahle soutěž snad ještě neviděla. To co udělal Yau-manovi bylo hnusný!! A měli ho za to vyhodit!! Ale taky to ukázalo jak byl Dreamz blbej a hloupej, kdyby trochu přemýšlel, tak mu muselo být hned jasný, že s tím co udělal nemohl ani v nejmenším pomýšlet na výhru, ale jestli si to myslel , že jo, tak je to prostě debil!!! Kdyby si chtěl zachovat aspoň trochu čest, tak mohl říct omlouvám se nechám si imunitu a vracím tě zpátky auto. A nebo aspoň pro něj nemusel hlasovat. Doufám že mu to lidi dali aspoň doma pořádně sežrat. Výhru jsem přál tomu kdo nakonec jednohlasně vyhrál, po Yau-manu druhý kdosi to zasloužil. Ps- Boudyy píšeš kraviny Yau-man použil imunitu v poslední 6 tudíž hlasování nedopadlo 3 :2 pro Yau-mana, ale 3:3 a i bez použití imunity ještě měl šanci se zachránit v dodatečně soutěži. Pro Yau-mana hlasovali Stacy,Dreamz, Cassandra a pro Stacy hlasoval Yau-man, Earl a Boo. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Fidži, tak byste měli rychle začít hledat epizody z téhle série, protože Fidži u mě protentokrát vede.Pro mě asi také to nejzajímavější série ze všech co jsem viděl a především díky soutěžícím, protože ti se mi teď fakt líbili.Můj oblíbený kmen: Moto, Mí největší oblíbenci: Dreamz(Moto), Mookie(Ravu).///Hodnocení:100%/// ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které na začátku soutěžilo lichý počet hráčů, a to 19. (slatkac)
  • V noci před začátkem natáčení odstoupila jedna soutěžící, protože dostala záchvat paniky. Následně se tak stalo i v sérii San Juan del Sur (od r. 2014), kde také odstoupila 1 žena kvůli těhotenství a tedy musela i její sestra - So z Survivor World Apart (od r. 2015). (LEGACY)
  • James Reid si nechal říkat přezdívkou „Rocky“ podle filmové postavy Sylvestera Stalloneho, kterému je trochu podobný. (Zix.)

Reklama

Reklama