Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

wafc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem na Cookových ostrovech Ozzymu fandil, tak tady jsem ho nesnášel. Stal se z něj namyšlenej idiot a ukazoval to v každém díle. Když vypadl, tak jsem měl radost, ale když úplně stejně naletěl můj oblíbenec Jason, tak už jsem se tolik nesmál :) Nutno dodat, že holky tuhle řadu zvládly teda s bravurou a zaslouženě vyhrála jedna z nich, i když mi bylo trochu líto, že to nebyla Amanda, která je na závěrečných kmenových radách absoluně neschopná. Jinak Ozzyho proslov směřovaný Parvati aspiruje na nejhloupější proslov všech dob v Survivorovi. PS: Eriku, Eriku, ty jeden moulo. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle pro me bylo velke zklamani. Sice jsem rada znovu videla Ozzyho a Jamese, ale slepici spolek mi drasal nervy a ty jejich vecne podrazy jsem jim ani trochu nebastila. Navic dokolecka opakovat porad to same neni ani trochu zabavne a uz vubec ne imponujici. Jestli ma mit tahle serie nejaky rekord, je to pro me ta rozhodne nejhloupejsi. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni o mně ví, že reality show nesnáším, ale "Kdo přežije" alias Trosečníka jsem bral vždy spíše jako dobrodružnou soutěž v exotických lokacích, kde je třeba prokázat fyzickou zdatnost stejně jako strategické myšlení. Sérii Mikronésii řadím nejvýš, prostě se zde vydařily všechny aspekty hry - prostředí, zvraty a oblíbení soutěžící z minulých dílů. James s Amandou byli pro mě nejsympatičtějšími tvářemi - James je rovný, upřímný chlap a v Amandě se spojuje vnější krása s vnitřní. Fandil jsem i Jaumemu a Parvatti, od ní jsem se ale odklonil poté, co podrazila Ozzyho. Cirie mně byla vždy nesympatická, kdyby ji tenkrát v první hře vyhodili hned na začátku, Mikronésii by si nezahrála - nicméně objektivně je třeba uznat, že zpovzdálí tahala za špagátky mistrovsky. A Erik je svým způsobem šťastný důvěřivý člověk a zůstane jím dost možná i nadále. Tak pogratulujme Amandě za druhé stříbro a Jamesovi za těch sto tisíc pro nejoblíbenějšího hráče - přeji mu to. Oba jsou důkazem toho, že tuto hru lze dotáhnout až do závěru bez podrazů (byť zatím se nikomu takto nepodařilo vyhrát). ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řadu mi hrozně sráží kmen "Fans", což je do tý doby nejstupidnější kmen, co jsme kdy mohli na obrazovkách vidět (viz Erik, Jason, Chet apod.). Když by místo Fans byli další hvězdní hráči, líbilo by se mi to milionkrát víc. Na druhou stranu jedny z nejlepších blindsidů co jsme za dosavadních 27 řad mohli vidět! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery-TV/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 10/10/// PLUS: potěší účast oblíbených soutěžících (Yau-Man, Ozzy, Parvati, Amada, James), je tu několik originálních prvků, opakující se výzvy mi nevadili, prostředí je nádherné, vítěz uspokojivý MÍNUS: nejvíc mi vadilo, že moji nejoblíbenější soutěžící vypadli přiliš brzy, dál se všeobecně meli dostat ti nejsilnější a nevýraznější./// Shrnutí: Pro mě rozhodně jedna z nejlepší sérií Survivora. Výborný nápad vytvořit kmen favoritů a kmen fanoušku, u nich si nakonec taky pár lidí oblíbíte (např. Natalie, Jason a Erik). Tedy Erik to ke konci zalamil jako nikdo před ním, ale i to je hra. V průběhu jsem měl občas smíšené pocity, ale celkově jsem si tuto sérii hodně užil. Zatím tomu nic nenasvědčuje, ale doufám že se Yau-Man objeví ve 30té sérii a konečně ji vyhraje./// Celkem 91%/// ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)
  • Tři soutěžící vypadli ze hry, aniž byli vyřazeni kmenovou radou. Dvakrát pro vážné zranění a jednou psychické zhroucení. (Sekmen)
  • Kathy Sleckman se do soutěže hlásila celkem 5krát. (Kulmon)

Reklama

Reklama