Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Mičl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této sérii je toho fakt hodně k vidění. Několik románků, dost zranění, klasický intriky, jednoho z největších dementů celé historie pořadu, ano mluvím o tom panicovi Ericovi, ikdyž o moc míň dementnější nebyl ani Jason s falešným klackem imunity. A hlavně mojí oblíbenou sexy vítězku. Favoriti měli zkrátka výhodu zkušeností s touto soutěží, která byla fakt znát. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úžasná soutěž, plná zajímavých her a šílených intrik. Už jako malý jsem Survivory sledoval, ale až teď jsem se odhodlal ke shlédnutí celé řady, no a protože v televizi zrovna běžela tato, vybral jsem si ji jako první. A dobře jsem udělal, mnoho lidí píše, že se jedná o nejlepší sérii a já se jim vůbec nedivím, většina soutěžících je sympatických (až na takového Cheta nebo Tracy...), hry jsou originální a série je nabita intriky a podfuky. Takže shrnutí: Jsem rád, že jsem začal zrovna Mikronésií. A rozhodně hodlám ve sledování pokračovat :) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hvězdní hráči na jedné straně a na té druhé zajímavě poskládaný tým fanoušků. Tohle prostě nemohlo skončit špatně. Plno napínavých soutěží, ve kterých se jde na krev. Neustálé změny strategie, kdy každý chvilku tahá pilku. V každém koutu pláže několik vašich oblíbenců. Samozřejmě se párkrát blískl i Ozzy. V týmu fanoušků stojí za zmínku Rambo Joel, atleti Jason a Erik, který vše hloupě zazdil svým vyřazením a takticky vyspělé mršky Natalie a Alexis. Zkrátka svátek pro každého fanouška Survivora. Jedinou kaňkou pro mě zůstává ženská aliance, která se až příliš brzy zbavila všeho s penisem. Rozhodně nemůžu říct, že bych některým holkám nefandil, ale ten testosteron ke konci přeci jen chyběl. Smutné byly nedobrovolné odchody, u Jamese jsem málem prokousl polštář, dokonce i žida Jonathana mi bylo líto. Na závěrečné kmenové radě mi vlastně bylo jedno, která z nich to vyhraje. Amanda byla skvělá ve výzvách a Parvati od začátku taktizovala jako o závod. Favorit: Ozzy, Oblíbenci: Amanda, Parvati, James, Eliza, Ami. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že opětovní návštěvníci mají navrh a dokáží také lépe spolupracovat než sorta lidí, která všechno dosavadní dění obkoukávala z televizních obrazovek. Fanoušci postupně mizí, z favoritů odstřelí okamžitě mizeru Fairplaye a nebezpečného Yau-mana. Nevyrovnanost poměru sil je zřejmá od začátku až k promíchání, kdy se stále jedná o intrikování proti fanouškům. Zásadní ránou je ale nepochopitelná nebetyčná hloupost a naivita fanouška Erica, který by při troše snaze a logického uvažování dokázal zaujmout pozici ve finálové trojce. Bohužel je zničen slepičím komandem a není schopen nijak rozmýšlet své kroky, které se mu nakonec vymstí. S výhercem nejsem spokojen, protože za celou dobu se pouze vezl na vlně silnějších a prohnanějších. Též nedovedu pochopit důvěru či empatie v charakter Amandy. Pro mě je to nesympatická potvora neschopná vymyslet strategii několik kroků dopředu. Její lži jsou navíc průhledné a chování nedůvěryhodné, zvláště pokud ji porota kritizuje, kouká smutně jako zpráskaný pes. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mých nejoblíbenějších řad. Líbil se mi koncept fanoušků proti favoritům, spousta vydařených blindsidů, ženská aliance a nejhloupější krok v historii Survivora - prostě neuvěřitelně zábavné. A roli rozhodně hraje i to, že právě Micronesie byla první řada, kterou jsem po letech viděla a díky ní se zase do Survivora zbláznila ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jeff Probst byl proti účasti Jonna Fairplaye v 16. sérii v Mikronésii. Proti rozhodnutí producentů však nakonec neuspěl. (Kulmon)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)
  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)

Reklama

Reklama