Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

Pauliii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, ve které dominuje nejen krásná příroda! Přijde vhod, zvláště, když už jste znechuceni z účastníků Survivora, kteří mají hezkou tvářičku, tělo samý sval a sebevědomí na rozdávání. Zde se objevuje pestrá směsice charakterů a zajímavých postav, kteří baví. Příjemně překvapila a emocionálně obohatila. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemyslím si, že je to jedna z nejhorších sérií. Spíš bych řekla, že je to taková klasika, která nabízí Survivora se vším co k němu patří, jen tam možná chybí nějaký výrazně zapamatovatelný moment. Škoda také několika zajímavých hráčů, kteří vypadli příliš brzy, ale i tak mě to bavilo. A plusem je změna prostředí a úžasní sloni. ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejkrásnější prostředí v dějinách Survivoru. Tuhle sérii táhnou realistický pesimistický hláškař Randy, který by nejraději všechny tyhle idioty zapálil, vypatlaná emocionální loutka Sugar, nadržený taktik Ken, starý šikula Bob, který vyrovnal rekord vyhraných individuálních soutěží (nevím jestli rekord držel Ozzy nebo Terry) a atletka Crystal, která bez anabolik není schopna vyjít ani kopec. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to není nejlepší série ze všech, ale každopádně jsem se zatím u této pobavila nejvíce a to díky Sugar, Crystal a Randymu. Jinak krásné prostředí, zajímaví lidé. Snad poprvé jsem výhru přála více hráčům. Naštěstí vyhrál jeden z nich. Corrine je neodpornější člověk, kterého jsem kdy v této Realityshow viděla. ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky skvělému castingu je to pro mne asi největší překvapení a jedna ze tří nejlepších řad. Nastal mi nezvyklý problém, a to že jsem nevěděl komu více fandit, neboť dobrá polovina soutěžících si sympatie zasloužila, a to včetně "padouchů" - Randyho a Ace. Navíc osobnostně slabší jedinci naštěstí (s jednou výjimkou) vypadly relativně brzo, ikdyž kdo ví, třeba by se také trochu rozehráli. Velké překvapení v podobě Sugar, ke které jsem od počátku choval skepsi, kdy z počátku byla skutečně za nanynku a loutku, ale v další fázi hry se překvapivě době rozehrála. Rovněž chválím výběr prostředí, které bylo podmanivé a pro mne zajímavější než většina sérií z ostrovů. Dost mne též pobavily hrátky s falešnými imunitami a změny v poměru sil a nástup "outsiderů". S vítězem nemám problém, výhra zasloužená. Oblíbení hráči: Sugar, Ken, Bob, Randy, Ace. Co je pro mne nepochopitelné je fakt, že olympijská vítězka čtyři roky od zisku zlata v běhu na ideální vzdálenost (z hlediska téhle soutěže) to tady od počátku fyzicky moc nedávala a byla po celou hru spíše fyzickou přítěží. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Randy se do soutěže hlásil celkem patnáctkrát. (Kulmon)
  • Crystal Cox byla uváděna jako olympijská vítězka z roku 2004 ve štafetě žen v běhu na 4x400 m. Tehdy to platilo, v roce 2012 jí byla medaile odebrána kvůli přiznání dopingu. (Zix.)
  • Série byla filmována v přírodní rezervaci ve Wonga Wongue v provincii Estuaire na západu Afriky. (reich)

Reklama

Reklama