foto

Sugar Kiper

  • nar. 22.2.1979 (42 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Rodilá newyorčanka Jessica Michele Kiper spatřila světlo světa 22. února 1979. Prožila si bouřlivé mládí v rozvrácené rodině, při kterém si vybudovala velice blízký vztah se svým otcem. Po střední škole se začala živit jako servírka v restauraci ve stylu 50. let, kde si přivlastnila image Marilyn Monroe a taky získala svůj pseudonym Sugar.

V devatenácti letech poprvé vzdáleně přičichla ke kariéře v šoubyznysu, když začala účinkovat v televizních reklamách a působit jako fotomodelka. Výrazněji na sebe však Sugar upozornila maličkou, ale pro ni klíčovou rolí Nick v seriálu ANGEL, spin-offu slavné Buffy, přemožitelky upírů. Díky ní se dostala k roli Shane, přítelkyně Mila Ventimiglii a rivalky Alexis Bledel v seriálovém hitu GILMOROVA DĚVČATA.

Po Gilmorových děvčatech přišla nabídka na hlavní roli v nezávislém nízkorozpočtovém snímku FORMOSA, které se Sugar s chutí ujala. Krom toho se věnovala psaní, fotomodelingu a taky svojí kapele, ve které působí dodnes jako zpěvačka.

Přes rozmanité působení na všech mediálních frontách je Sugar lidem nejvíce známa jako hlavní hvězda sedmnácté řady oblíbené americké reality show SURVIVOR. Svou účast tam Sugar prožívala velice emocionálně, neboť natáčení probíhalo krátce po smrti jejího otce. Jako brilantní hráčka, bavička a citlivá osobnost si mezi příznivci show získala početný fanclub a především další náboj do své kariéry. Bezprostředně po Survivoru dostala nabídku na roli ve filmu SEX 100+1, kde si zahrála po boku Winony Ryder.

Pro sladkou Sugar se tak budoucnost jeví přímo pohádkově. V roce 2009 bydlí v Brooklynu, je zasnoubená s hereckým kolegou ze Soudkyně Amy Tonym Denmanem, pilně pokračuje v práci modelky, herečky a zpěvačky, a zbytek času jí zabírá její milovaný pes Major P. Pants.

Ezra "Tom Riddle" Fitzmonster

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sex 100+1
2005 Formosa
2002 Dámy nebo nedá mi?
2000 Princess and the Barrio Boy, The (TV film)
1999 Alien Arsenal (TV film)

TV seriály

2012 Tráva (TV seriál)
Jako zvířata (S08E05)
Vidět modře, ucítit sýr a zemřít (S08E03)
2011 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Big Rock Mesa (E16)
2008 Reality Obsessed (TV seriál)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Taneční maraton (S03E07)
Vítězství či prohra (S03E04)
Zkrácení sukní (S03E02)
další epizody (4)
2000 Titus (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Kdo přežije: Hrdinové proti padouchům (TV pořad)
2008 Celebrity Rehab with Dr. Drew (TV pořad)
Kdo přežije: Gabon (TV pořad)
2000 Kdo přežije (TV pořad)