Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku sice žádná sláva, ale po sloučení jsem se začal parádně bavit, když vždycky vypadl ten, co měl nejvíc keců jak je nejlepší, nejdůležitější a má vše ve svých rukou, načež jsem se vždy pěkně zasmál překvapeným výrazům. Na survivorovi je důležité, abyste měli komu fandit. No a díky tomu, že můj favorit/ka skončil/a 2. Jsem rozhodně spokojen! Navíc scéna kdy Jeff jede přes kus oceánu na vodním scooteru s hlasy je bžunda :D. ()

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ultimátní zábava, a to především díky jednomu z nejlepších strategických hráčů a zároveň jednomu z mých největších oblíbenců, Robovi C. Série nabízí vše, co je třeba - od divácky zajímavé lokace, přes výtečné twisty, a to jak ze strany produkce (výběr hráčů do nových kmenů byl mnohem zajímavější, než pouhé náhodné tahání šátků), tak ze strany hráčů (první a doposud (od první až po 26. sérii) jediné, pokud mne paměť neklame, přenechání individuální imunity v rámci strategie, která se posléze vyplatila) po především vynikající casting. A jako sladká třešnička na dortu - jedny z nejvtipnějších zpovědí při hlasování (obzváště díky Robovi). Favorit: Rob; Oblíbenci: Deena, Christy, Matthew; Prudiči: Roger, Joanna. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amazonie je originální především díky rozdělení na kluky a holky. Jeden by nevěřil co taková "maličkost" může udělat. Obě pohlaví se začala chovat úplně jinak. Soutěžící se kvůli tomu zpočátku moc nesoustředili na hru a vypadalo to spíš jako nějaká dohazovací show. Ale časem atmosféra zhoustla a jelo se pěkně naplno. Další série, ve které mi nikdo nevadil. Oblíbený kmen: ani jeden. Oblíbení: Deena, Jenna. Neoblíbení: nikdo. 4* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 86%***TV/// Soutěžící 9/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// PLUS: zdařilé rozdělení na mužský a ženský kmen, hodně jsem si oblíbil neslyšící Christy a velice se mi líbila strategická hra Roba MINUS: snad si jen drobně rejpnu do castingu, koho to napadlo aby 4 ženský z 8 měli jméno začínající na jedno stejné písmeno, kdo se v tom potom má vyznat./// Shrnutí: Snad poučení z minulého dílu a kritika na nepovedený casting dala vzniknout jedné z těch hodně povedených řad, kterou jsem si užil od začátku do konce. Víc jsem fandil holkám, ale to asi nebudu jediný. Navíc příznačné prostředí Amazonky je skvělé. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY........Jedna z mála sérií, která mě nebavila. Na jedné straně nadržení chlapci, kteří nejvíc času řešili, která holka má hezčí prsa nebo zadek. Na druhé straně banda holek, které jako první perou šátky místo stavby přístřešku (pak taky zmoknou že :D ).Dále nás neustále upozorňují na to, jak jsou krásné, mladé ...... Vítězka mě nenadchla, trošku mi vadilo její sobecké jednání (např. aukce - každý soutěžící má nějakého příbuzného či kamaráda, o kterého se třeba bojí, o to není jeho touha po dopisu menší než Jenny). Oblíbenci: Butch, Matthew a Christy ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)

Reklama

Reklama