Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoiler/y. Zpočátku bezpochyby nejlepší série (jedu je od první bez přeskakování), ale po tom, co se ze tří kměnů staly dva, to šlo z kopce.. Fandil jsem od začátku mogo mogo. Hlavně Shi-ann a Richardovi, později i Ethanovi. A na většinu hráčů jsem změnil názor. Např. Lex neměl v Africe u mně žádné sympatie. Naopak Ruperta a Roba jsem neměl rád už z minulých sérií. Pořád nechápu co na nich mnozí vidí, ale co už. Bývalý kmen Chapera byl naprosto blbý a nechal se naprosto lehce přehrát od Amber a Bostona, ikdyž měli tolik šancí se z jejich nadvlády dostat. Nakonec to vyhrála Amber, které jsem to z posledních tří přál nejvíce. 7/10 ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY........Spíše než sérii Survivor to připomínalo telenovelu :) Ale jinak All Stars se vším všudy. Strašně se mi líbila poloha, ve které hrál Richard - už jsem vyhrál a všichni jste mi u ..... Boston Rob konečně předvedl, jak se má tato hra hrát. Škoda předčasných odchodů Jenny (odchod jasný, pochopitelný) a Sue (myslím, že se nad to mohla povznést, prohodit nějakou vtipnou poznámku a zapomenout na to, zase tak hrozný mi to od Richarda nepřišlo). Oblíbenci - Rupert, Richard a Tom ()

Reklama

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovina z těch "hvězd" neuměla hrát. Nejvíc tím mířim na Toma, kterej se vyřadil vlastně sám, protože je totálně blbej, pak na Jennu L., která udělala velký hovno za celou sérii a hlavně na naivku Lexe. Je to hra, nechápu proč byl takhle vážnej ohledně toho, co se stalo. Shii Ann jsem fandil od začátku a opět ezklamala! Miluju její způsoby vyjadřovaní na kmenovkách. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S řadou komentujících sdílím pochyby, zda výběr "stars" byl opravdu vydařený, ale je to věc tvůrců, kteří volí hráče patrně dle toho, aby byla hra atraktivnější. Já fandil opět Rupertovi. Co se vítězů týče - v okamžiku, kdy hráči byli v pěti, měli slušnou šanci dvojici pozdějších finalistů rozbít, vítězem by pak byl s největší pravděpodobností někdo jiný... ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: No...čekal sem trochu větší uspokojení od řady, kde se střetnou ti nejlepší nebo spíš nejoblíbenější hráči předešlých řad. Seskupila se hned silná aliance, což se dalo čekat. Takže pro mě to znamenalo, všichni koho mám rád šli ven . Vítěz neni nic moc, protože mi přijde, že jeho způsob hry je válet se a nechat se tam dotáhnout ostatními. Jinak rozdělení na 3 kmeny byl dobrej nápad a to různý slučování a měnění kmenů taky nebyl špatnej nápad, ale vlastně to bylo skoro k ničemu. Oblíbenci : Rob C, Lex, Shee-Ann------Nejméně oblíbení: Rob B, Tom, ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Kvůli incidentu s penisem při jedné ze soutěží se Susan Hawk chtěla s Richardem Hatchem soudit. (AlohaAnty)
  • Soutěžící Rob Mariano a Amber Brkich, kteří se v této sérii poznali, se později vzali a následně měli spolu čtyři děti. (Anetik)
  • Kvůli osobním důvodům odmítla účast v soutěži Colleen Haskell, kvůli práci pro pořad The View (od r. 1997) odřekla Elisabeth Hasselbeck, Brian Heidik za svůj návrat požadoval extra peníze, což produkce nepřijala, a Sandra Diaz-Twine účast odmítla, protože se v té době léčila z parazitického onemocnění z předešlé série. (PanCitron)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno