foto

Jerri Manthey

  • nar. 5.9.1970 (48 let)
    Bad Konstatt Hospital, US Army base, Stuttgart, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Chloe's Prayer
2005 Varan vs. Kobra (TV film)
2002 Destiny
Mr. Lucke
1999 To bývala doba mistrů (TV film)
1996 Kořist jaguára

TV seriály

2009 Star-ving (TV seriál)

Dokumentární

2003 VH1 Goes Inside (TV seriál)

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)
2010 Kdo přežije: Hrdinové proti padouchům (TV pořad)
2005 Battle of the Network Reality Stars (TV pořad)
2004 Kdo přežije: All Stars (TV pořad)
2003 Surreal Life, The (TV pořad)
2001 Kdo přežije: Austrálie (TV pořad)
Survivor - Season Two: The Greatest and Most Outrageous Moments (TV pořad)
2000 Kdo přežije (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace