foto

Colby Donaldson

  • nar. 1.4.1974 (45 let)
    Christoval, Texas, USA

Biografie

Colby Donaldson se narodil 1. dubna 1974 v městě Christoval ve státě Texas. Jeho otec zemřel když byl ještě dítě, a tak na farmě vyrůstal sám se svou matkou a starším bratrem Reidem. Vystudoval vysokou školu obchodního marketingu v Texasu a jelikož je velký fanouškem aut a motorek, začal pracovat jako automechanik.

Poprvé se do povědomí diváků dostal v roce 2001, a to díky zvládnutí castingu do nejúspěšnější a nejsledovanější televizní reality show SURVIVOR: THE AUSTRALIAN OUTBACK, ve které naprosto dominoval a dodnes drží pozici soutěžicího, kterému se podařilo vyhrát nejvíce inviduálních soutěží v celé historii této populární soutěže vysílané po celým světě. SURVIVOR si zahrál celkem už třikrát a to ještě ve speciálních sériích ALL-STARS a HEROES VS. VILLAINS, kde si však nevedl už tak dobře. I přesto, že se mu nepodařilo nikdy celou show vyhrát, drží ocenění "nejvíce sexy mužský soutěžicí" v celé historii hry.

Díky vybudované popularitě, dostával šanci i v televizních filmech a seriálech, kde ztvárnil především malé role. Objevil se například v jedné epizodě úspěšného seriálu JOEY, nebo jako velitel ochranky ve filmu RED EYE.

V roce 2010 se mu splnil sen a dostal šanci moderovat televizní reality show TOP SHOT, ve které se skupinka lidí utkává v umění ručních či střelných zbraní. Kanál Histrory.com na kterém tato soutěž premiérově běží, je s show spokojena a v přípravách jsou další série.

Lucas "Vyrida" H.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Noční let
2003 Texas: The Big Picture
2002 Další krásná tvář (TV film)

TV seriály

2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v márnici (S01E19)
2005 Joey (TV seriál) - herec, a.z.
Joey a velký rozchod 1/2 (S02E01) - a.z.
Joey... a jede se dál (S01E24)
Joey a premiéra (S01E14)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a nečekaný zvrat (S01E12)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Survivor (S04E09)
JAG (TV seriál)
Pořádně velká loď (S10E06)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Cinky linky (S02E09)

Host

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace