Reklama

Reklama

Kdo přežije - Vanuatu

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Leann Slaby

Obsahy(1)

A je to tady, máme tu devátou řadu série Kdo přežije. Tentokrát soutěžící vysadili na ohnivých ostrovech Vanuatu, odtud název Survivor: Vanuatu - Islands of Fire. Komu se podaří přechytračit, přelstít a doslova přehrát ostatní soutěžící, může získat titul poslední přeživší a vyhrát tak jeden milion dolarů. (reich)

Recenze (62)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z této série jsem nebyl moc nadšený. Souboj mužů a žen? Proběhl klasicky opět ze začátku pár soutěží, kde jde o koordinaci a ohebnost (= nahrajeme ženám) a až pak dáme vyrovnané soutěže. To co se od počátku dělo u mužů byla síla místo snahy vyhrát jako chlapy si ničí jednoho dříče za druhým u žen vše pospolu sice to skřípalo, ale udržely se. Tudíž šílené přístupy kmenů a celkově velká nuda do prvního zvratu. Hodně mi lezla krkem Twila, vůbec si nezasloužila tak daleko dojít Scout. Přál jsem Brook (pěkná smůla ten její konec), Ami a Sergeantovi a toleroval jsem Julie a Chada. S vítězem/vítězkou jsem na tu bídu spokojen. 3z5 ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bacha na spoilery! Řada neřízených pupkáčů a ženských s prořízlou pusou. Začátek série mě vůbec nenadchl. Chtěl jsem fandit chlapcům, ale bohužel se staří s pivním mozolem rozhodli, že půjdou spolu a vyřadí mlaďáky, kterým jsem fandil, tak jsem začal fandit ženskému kmeni. Na druhou stranu tu byly zajimavé zvraty, některé příjemné, některé zase ne. Finálová trojice hodně slabá, ale naštěstí vyhrál člověk, který se neuvěřitelně propletl z chvostu až na vrchol, sice nic moc, ale rozhodně lepší než nějaká lemra nebo vydlačka, které jsem také chtěl ze začátku fandit, ale ke konci už to nešlo. Nejoblíbenější hráči: dlouho jsem hledal, než jsem začal někomu fandit, nakonec jsem nejvíce fandil hráčům Ami a Johnu K.. Nejvíce neoblíbený hráč: Rory, kterému jsem po jeho první větě v soutěži chtěl fandit, ale poté co tam předváděl se mi zhnusil. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler : Řada, která je sice slabší, ale má dobré zvraty, takže nakonec docela potěšení. Nejdříve se rozpadlo uskupení starších taťků, pak se rozpadlo i dívčí společenství, které na to vůbec už ani nevypadalo a nakonec vyhrál někdo, kdo to myslím ani sám moc nečekal, ale hrál docela dobrou hru. S vítězem opět moc nespokojen :/ Oblíbenci: Chad, Scout, ----Nejméně oblíbení : Bubba, Ami, nakonec i Twilla ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY-TV/// Soutežící 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: rozdělení na mužský a ženský kmen, skutečnost že soutěžící který pokazil první výzvu a mohl tak klidně hned vyletět to celé vyhrál a zároveň v poslední fázy hry zabojoval a výhru si tak zasloužil, navíc mi trochu připomínal Thora (ale to sem nepatří), rovněž se mi líbilo jak si to ženský po celou dobu dávají a taky musím zmínit napínavé kmenové rady ke konci hry, některé záběry (zemětřesení) jsou pak neopakovatelné MÍNUS: velice špatný casting mužské části trosečníků, hned zkraje vyřazování jednoho mladšího a silnějšího soupeře za druhým až zbyla parta čtyřicátníků, kteří neměli šanci proti ženským uspět./// Shrnutí: Ale jo, na Vanuatu se mi vlastně docela líbilo. Sice nechybělo mnoho (asi by jen postačil špatný casting ženské části) a mohli jsme být tam kde jsme byli v Thajsku (promarněná řada). Naštěstí se tak nestalo a je občas i na co koukat. Zaujala mě Dolly a Julie, přesto se tu nenašel nikdo kdo by skončil v mé TOP 20. Jak to tedy shrnout? Celkově zřejmě slabší řada, nikoliv však špatná. Jak hodnocení nejde pod 70% je to stále koukatelný./// Celkem 78%/// ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se vždycky děsně líbí, jak je porota na poslední radě nasratá, uražená a ublížená, že to nikdo z nich nedotáhnul do finálový dvojky. Jako kdyby za to mohl někdo jinej, že prosrali. Holt házet špínou po někom, kdo mě přechytračil ve hře, je větší bingo než ukázat hráčskou duši. S většinou nepřejících pipin a ješitů bych nechtěl hrát ani Dostihy, natož s nima strávit měsíc na ostrově. Nebudu tady chrlit lávu svejch oblíbenejch hráčů, už jenom proto, že na Vanuatu jsem fandil leda tak Jeffovi; tohle obsazení se vážně moc nepovedlo. Spíš si postesknu, že příští série snad budu hledat na internetu v origoši, protože to rozdělení dabérů podle toho, kdo jak daleko dojde, je už vážně móc okatý. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Moderátor Jeff Probst a soutěžící Julie Berry se po skončení natáčení řady stali partnery, v roce 2008 se však rozešli. (Attta)
  • Soutěžící Chad Crittenden o nohu přišel kvůli rakovině. Je prvním soutěžícím, který měl umělou nohu. (AlohaAnty)
  • Během natáčení došlo v lokalitě k zemětřesení. (Hidan)

Reklama

Reklama