Reklama

Reklama

Kdo přežije - Palau

(série)
  • USA Palau
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Desátá řada úspěšného amerického pořadu se natáčela na ostrově Koror. Tento ostrov spolu s okolními ostrůvky tvoří stejnojmenný spolkový stát Koror, který spolu s dalšími 15 státy tvoří federativní republiku Palau. Souostroví Palau leží v Tichém oceánu asi 500 km východně od Filipín. (obivan568)

Recenze (64)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série plná rekordů. Moc pěkné prostředí, tentokrát tu není ani jeden člověk, kterého bych vyloženě nesnášel. Pár otravných tu přeci jen bylo. Škoda že jsem si tuto sérii nemohl užít naplno díky tomu, že jsem věděl kdo vyhraje, i když jsem doufal v opak. Doporučuju: Nedívejte se na dvacátou sérii, nebo na šestnáctou, když jste neviděli některé předchozí :D Přesto mě několika okamžiky příjemně překvapila a tak můžu říct, že je to jedna z nejlepších sérií. Série přinesla opravdu jednu z nejlepších, nejsilnějších a nejodhodlanějších hráček, co jsem zatím měl tu možnost vidět a to byla Stephenie. Oblíbený kmen: Ulong - výběr jako vždy z mé strany špatný. Možná je to osud, že jaký si oblíbím kmen, tak ten nakonec propadne. :-) Oblíbení hráči: Stephenie, Angie. Neoblíbení hráči: Jolanda, Kim, Wanda, ke konci Caryn (jak jsem psal výše, hráči tentokrát nebyli tak hrozní). S vítězem jsem byl spokojený tak napůl. Rozhodně si to zaslouží, ale nechápu, proč se ho/jí nezbavili dřív, když měli tolik příležitostí... :-) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!! Jako vždy nazačátek pochválím dokonalou hudbu a prostředí, to opravdu nemá konkurence. Nyní k soutěžícím. Ačkoliv Stephanie není mojí oblíbenkyní (kvůli sérii Guatemala, kde se ukázala jen jako nesnesitelný žrout a vyšlapala se až na druhé místo), tak musím uznat že byla fyzicky dokonalá, přežila celý svůj kmen, když byl souboj mezi ní a Boby Jonem, tak jsem jí postup dokonce přála a její poslední noc v opuštěném táboře litovala. Mezi moji oblíbenkyni patřila Angie, která v prvním díle skoro nepostoupila, ale nakonec se vyšplhala dost vysoko a ukázala co v ní je a kolikrát tým zachránila.Škoda jejího brzkého vypadnutí. Mojí další obíbenkyní byla Caryn, která vypadla jen proto, že říkala pravdu, vtipné..Co se týče Janu , tak tá mi vůůůbec nevadila narozdíl od jiných, do ničeho se nepletla a nezasloužila si snášet ty výlevy mladých hus. Finálová dvojce Tom a Katie byla zatím nejhorší jakou jsem kdy viděla, po posledním hlasování a rozhovoru s porotou sem to přece jen o 1% přála více Tomovi, ale opravdu, lepší tam skončit nemohli - jedna husa co nic nedělala, a podrazák který měl prachů jako šlupek a odzačátku jen podrážel..Můj největší oblíbenec byl Ian, který bohužel kvůli blbosti skončil na třetím místě.A nakonec Coby, toho si budu nejvíce pamatovat z poslední rady, kde jen házel xichty, když mluvila Katie :D..Velmi mě pobavilo jak jim všichni nadávali, oba dva si to zasloužili..Škoda Iana. .. Oblíbenci: Ian, Caryn, Angie, Coby ... Neoblíbení: Gregg, Katie, Tom. ()

Reklama

Boudyy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!!!! SPOILERY !!!! Další skvělá série, jak je na Survivor zvykem. Tentokrát obohacená o úplně novou situaci - každou kmenovou výzvu o imunitu vyhrál pouze jeden kmen. Já snad poprvé neměl kmen, kterému jsem fandil, šlo mi spíš o jednotlivce. Z Ulongu mě zaujala Steph, James, Bobby Jon a Jeff, u Kokoru se mi líbili Tom (zároveň asi můj největší favorit), Ian či Gregg. Bylo zajímavé sledovat situaci v neustále prohrávajícím Ulongu, zároveŇ jsem byl velmi zapálen do odhodlání Bobby Jona a Steph, kteří svým sympatickým snažením zvedali morálku a výkon kmene a později, když na ostrově zůstali pouze oni dva, byla lahůdka je sledovat. Akorát jsem doufal, že Steph dojde dál, bohužel, po sloučení ještě obětovali Cobyho (jehož kecy a naštvanost byly zárukou zábavy ve kmeni Koror), Janu to odpískala sama a poté už se Kororové zbavili posledního člena Ulong v soutěži. Další průběh hry byl také zajímavý, vyřazení Gregga určitě dobrý Tomův tah, pozdější zbavování se ženských bylo spíše formalitou (stejně tam byly jen do počtu), avšak Ianův nechytrý tah, který jej možná stál výhru, dění ještě více zamotal. Poslední výzva o imunitu byla šílená a zároveň pro Iana jakýmsi očištěním. Poslední kmenová rada, tam už bylo skoro všechno jasné, i když u této zaímavé série s mnoha zvraty si člověk nemohl být stoprocentně jistý ani výhrou Toma. No, nakonec se to povedlo, vy hrál můj oblíbenec a tak je to dobře. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na pár vyjímek byla tahle řada opravdu plná sympaťáků a vlastně nikomu se nepovedl žádný zásadní podraz, a to i díky síle a charismatu pozdějšího vítěze, který poměrně tvrdě držel otěže hry ve svých rukou, což může být pro někoho nezáživné. Já jsem si tuto klidnou řadu z prostředí 2. světové války v Pacifiku maximálně užil. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Za prvních deset řad se ještě nestalo, aby jeden kmen natolik drtil ten druhý. A kdo by na začátku řekl, že to Kororové budou mít navrch nad Ulongy. Závěr už byl docela jednoznačný, protože holky se připravily o šanci bojovat o onen milion dollarů. Zatímco Ian i Tom věděli, že jim k tomu stačí dostat do finále Katier. Oblíbenci: Ian, Stephanie Favorit: Tom, Ian 73/100 **** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Tato série je dodnes jediná, kdy nedošlo ke sloučení kmenů.  Série byla také první, která měla na svém začátku 20 soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama