Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdaleka ne tak špatná série, alespoň na to jakou má pověst. Pravda, soutěže dost často stojí za starou belu (odebírání vlajek, třídění ryb, WTF?!), k tomu je tu jeden z nejhloupějších zvratů v historii a vítěz je jasný přibližně od poloviny, ale... A to je hodně velké ALE... A tím "ale" je opravdu zábavné obsazení, za jaké můžou současné "super řady" od Samoy výše jenom závidět. Nerudný stařík-bankrotář Clay, bláznivá Jan, potroublý skejťák Robb (s dvěma B, nezapoměňte), slizký stratég s vizáží i minulostí pornoherce Brian a jeden z nejsympatičtějších lídrů kmene vůbec Jake - tolika zajímavých lidí se dnes nesejde ani za čtyři řady dohromady. Čili, tuhle řadu nesledujte kvůli soutěžím, ale kvůli lidem. Rozhodně neprohloupíte. P.S. Pokud chcete vidět opravdu špatnou řadu, zkuste Panamu, Samou nebo All-stars ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Snad poprvé jsem neměl nutkání to celé zhltnout na posezení. Jakoby to ani nebyl Survivor. Je tam Probst, hraje se o mega, jsou tam výzvy a kmenovky, tak proč mě to tak brutálně nudí? Nehorázně tragický casting způsobil, že jsem poprvé a už teď vím, že také naposledy, nefandil jedinému soutěžícímu. Na nechutné staré tlamy, vytahané kozy mužů i žen a naprosto tupé stádo mladých se nedalo dívat a bylo to utrpení od začátku až do směšného konce, kdy přenechali vítězství člověku, který má luxusní dům, před ním vozový park a píchá latino milfku, která to všem ostatním soutěžícím ještě vyslepičila ve videu. Vrcholem je pak Shii-Ann, která celou dobu hraje druhé housle, poté předvede jeden z nejhloupějších tahů Survivora a za to dostane pozvánku do All-Stars. Jediná osoba, která u mě měla šanci, byla krásná Tanya, jenže ta od začátku házela šavle a šla rychle ze hry. V rámci Survivora se jedná o jasný odpad, ale díky ostatním tragickým pokusům o televizní show tomu dvě pecky dám. Favorit: nikdo, Oblíbenci: nikdo. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 50%***TV/// Soutěžící 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// PLUS: nejvíce mě tu zaujala asi Shii Ann, kterou jsem měl možnost vidět později v Návratu hvězd, ještě snad Jack a Brian byly trochu sympaťáci MÍNUS: tady ovšem veškeré klady končí, jsem si docela jist že se jedná o nejhorší řadu, který kdy vznikla, uvidíme jestli ji Nicaragua nebo One World "překonají" ale osobně doufám že ne, jde tady totiž o nejhorší casting v historii soutěže, zhruba do poloviny kdy vypadlo pár zajímavých hráčů to ještě šlo, potom už to byla nuda a já se díval na hodinky kdy to skončí, účastníky raději nebudu jmenovat, byl by to dlouhý seznam, ale byla to s nimi otrava./// Shrnutí: Rozhodně by se slušelo říci, že jsem nebyl ničím ani nikým ovlivněn (např. špatné komentáře), takže jsem si obrázek utvořil sám a byla to opravdu bída. Nejzajímavější byl snad náznak v úvodu, rozdělení na muže a ženy, který se tady bohužel nestal./// PS: Naštěstí se tato situace stala v šesté řadě a bylo to opravdu zajímavé, ale o tom až příště. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možný spoiler k této řadě: Tato série je hodnocená jako nejhorší a v porovnání s ostatními sériemi patří opravdu k těm méně vydařeným, ale rozhodně jí nezatracuji. Oblíbený kmen: Sook Jai, nejoblíbenější hráč: Robb, neoblíbení hráči: Ghandia, Shii Ann. Vítěz ušel, kdyby vyhrál ten druhý, tak si myslím, že by si to tak nezasloužil i když vítěz dělal taky různé intriky. Moc lidem se tady ale fandit nedalo. ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série, co jsem viděl už před nějakým časem a moc dobře si ji nevybavuji. Nicméně je fakt, že obsazení tentokrát bylo poměrně slabé, nenašel se nikdo, komu bych fakt fandil. S vítězem a finálem vůbec jsem relativně spokojen, i když popravdě, ty prachy nepotřeboval:D Oblíbenci: hmm...hmm...asi mi nevadil Brian, Ken a Jake Neoblíbení hráči: Shii Ann, Kočka série: asi nic dle mého gusta:/ ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Shii Ann Huang je první asijsko-americká hráčka ve hře. (Zix.)
  • V této řade dostali účastníci poprvé možnost v jednom momentu soutěže přestoupit do druhého kmene. (Hidan)
  • Jediná série, ve které proběhlo tzv. falešné sloučení. Kmeny žili na jedné pláži, ale stále spolu soupeřili. Tato situace nastala ještě v Kdo přežije: Jeden svět (od r. 2012) , tam to ovšem byl hlavní twist série a proběhlo klasické sloučení. (Zix.)

Reklama

Reklama