Reklama

Reklama

Kdo přežije - Krev není voda

(série)
  • USA Blood vs. Water
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Obsahy(1)

Na Filipínách budou tentokrát soutěžit trosečníci proti rodiným příslušníkům. Soutěžící si musí poradit nejen s jídlem, pítím, ale především s drsnými podmínkami přírody celých třicet devět dní. Tato série byla natáčena na na filipínském ostrové Palaui v provincii Cagayan. Komu se podaří přechytračit a přelstít ostatní, přežít a získat titul poslední přeživší a vyhrát tak i jeden milion dolarů? (reich)

(více)

Recenze (64)

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový téma pro Survivora přišlo a to bejvalí hráči vs. jejich blízcí. A kort postavit je proti sobě, skvělej tah + Redemption...Můžu říct hned z kraje, že Vytas a k němu Aras byli největší favoriti pro mě a zklamalo mě, že odpadli docela brzo, ale skvělej tah. Monica celou dobu jenom kecá a přitom hovno z toho, nesympatická a ikdyž občas sexy. Gervase se vezl evidentně. Hayden, Caleb to taky neměli rozjetý nejhůř, ale jejich krok jim nevyšel. Colton je sračka, vzhledem k tomu, co se od něj dalo očekávat po jeho první řadě...zbytek castu stál za prd. Že má Tyson největší šanci na výhru, kdo by to asi byl řek, měli ho vyhodit co nejdřív to šlo, ale holt oni neviděj to co my, tudíž si každej myslí svý. Ale prostě zahrál skvělou hru po všech směrem a z tý trojky si to rozhodně zasloužil ... ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Zajímavá společenská hra. Ačkoli je úroveň různá, přesto hodnotím jako celek a nemíním rozpitvávat každou řadu zvlášť. Je zajímavé sledovat, jakým způsobem se každý z vítězů dopracoval k cíli. Někdy byl jasný favorit, někdy prošel s odřenýma ušima a někdy se volilo to nejmenší zlo! Každopádně, zkušenosti se zde cení, i proto asi byly nejzajímavější řady s navrátilci! Jsem velice spokojená s jedinou dvojnásobnou vítězkou - chytrá, uvážlivá, sžíravě ironická a hlavně nenápadná...! ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já tu dementní Moniku nesnášel, nechápu jak s ní může Brad tak dlouho vydržet. Byla to asi jediná vada na jinak úžasný sérii. Poprvé jsem se rozhodl, že budu koukat na Survivor jednou tejdně a nepočkám si na konec sezóny a vybral jsem si jednu z nejlepších řad vůbec. Vážně jsem si Blood vs. Water zamiloval a to hlavně díky starým tvářím a novým překvapivě sympatickým soutěžícím. Nečekaně hodně zvratů a zajímavě pojaté soutěže, kde se mohl poražený prohodit s jeho příbuzným. I po 26 sériích má Survivor co nabídnout a pořád vymýšlí nový překvapení.Jedna z mála sérií, kterou neposere ani vítěz, který si to vážně zasloužil, konečně to vyhrál taky někdo, komu jsem fandil. Doufám že bude někdo překládat další řady, protože Exi se nám sekl a už nechce překládat. Byla by to škoda, kdyby už survivor nikdo nepřekládal. Oblíbenci: 1. Ciera, 2. Tyson, 3. Brad ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Konceptem zajímavá řada, která staví proti sobě navrátivší oblíbence a jejich milované, a zároveň konečně opodstatňuje existenci Redemption Islandu. Cast se mi zamlouvá přinejmenším z poloviny, charaktery jsou barvité a strategie zajímavá, final 3 hodně zasloužilá, byť nudně předvídatelná. Co mi ovšem vadí velice, je manipulace divákem prostřednictvím retardovaného střihu, kdy nám vnucují věci, které se neděly, a naopak nás neinformují o poměrně důležitých věcech, které se udály, nebo aspoň hrozilo, že se odehrají (viz blindside Laury B. z pohledu Tiny a Vytase, případně blindside Tysona z pohledu Ciery týden předtím, než se o něj pokusili Caleb s Haydenem). Dojem z jinak vydařené řady to sráží zatraceně dolů. Vítěz: 4* - nikdy jsem nebyl jeho fanda, v Tocantins jsem s potěšením sledoval jeho pád a sebevyřazení z HvV je pro mě dodneška nejhloupější tah historie soutěže vůbec, ale BvV si zásadně povodil a naprosto zaslouženě vyhrál. Oblíbenci: Caleb Bankston (R.I.P.), Gervase Peterson, Ciera Eastin, Vytas Baskauskas ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad postavit proti sobě bývalé soutěžící a jejich blízké byl skvělý a bývalo by se z toho dalo vytlouct hrozně moc. Bohužel ale příliš nevyšel casting a tím pádem chyběly výrazné osobnosti jako byly v minulých řadách např. Boston Rob, Johnny Fairplay, Richard Hatch, Ozzy, James, Parvati a nesmí se zapomenout na legendárního Russella Hantze. Ono by se pár kandidátů našlo i v této sérii, ale neměli to štěstí se dostat dál. Redemption island bych už opravdu zrušila, jelikož na úkor něho se přicházelo o soutěže o odměnu. A co si budeme povídat - nic člověku nedělalo takovou tu škodolibou radost víc, než když někdo vyhrál tunu jídla a zbylým vyhladovělým soutěžícím nezbylo nic jiného, než jít louskat kokosy :-) .....Survivor: Blood vs. Water řadím spíše k těm lepším řadám, jen jí bohužel chyběly nezapomenutelné momenty (srdceryvné scény mě zrovna v Trosečníkovi neberou), šokující vyloučení a výrazné osobnosti. ()

Galerie (149)

Zajímavosti (13)

  • Poprvé soutěž trvala 39,5 dne. Bylo to kvůli tzv. dni nula, kdy rodinný příslušníci spolu strávili půlku dne před startem soutěže. (Zix.)

Reklama

Reklama