Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cagayan

(série)
  • USA Cagayan
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jeremiah Wood, Woo Hwang

Obsahy(1)

Svalovci versus chytráci versus krásky. Je tu další řada drsné soutěže. Tentokrát budou soutěžící rozděleni do tří kmenů: Apari, Luzon a Solana. Soutěžící se musí vypořádat nejen s drsnou přírodou, ale i s nedostatkem jídla a pití. Kdo přehraje, přelstí ostatní, zaslouží si titul poslední přeživší a získá tak jeden milion dolarů? Třicetdevět dní, osmnáct soutěžících a jeden přeživší. Toto je Survivor Cagayan. (reich)

(více)

Diskuze

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Tak hlavně ať tam zůstane někdo z dvojice Tony a Spencer, jinak budu zklamanej. Je jasný, že oba dva tam nebudou...leda, že by Spencer vyhrál final imunity soutěž, a myslel si, že jsou všichni na Tonyho nasraný....byl by to epic battle.    Ale ona tam určitě skoční Kass a Woo....to bude smutek...

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

ja to mam teda za jiste od doby, co je potvrzeno, ze budou tri rady, ale budiz, kazdy mame jine pozadavky na jistoty

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

tak oni se preci pri nataceni nedrzi toho, kolik maji mit dilu, zeano, muzou to pozdeji sestrihat jak se jim zlibi. Ale jinak ano, imho tyhle domenky o final two prisly az po tom quitu

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Rogue

Nebylo tohle způsobeno tím, že Lindsey opustila hru? Protože kdyby se opravdu drželi finálové trojice, na díly by jim to opravdu nevyšlo, pokud počítáme s předpokladem, že finálový díl obsahuje dvě kmenové rady. 

na příspěvěk reagoval Rogue

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

puvodne to imho vzeslo z poctu dilu a predpokladu, ze ve finalovem dlouhem dilu se temer vzdy vyhazuji dva.

na příspěvěk reagoval st.ranger

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Přitom jak se přišlo na to, že bude zrovna teď jen dvojice? Pokud si dobře pamatuji, porota byla k finalistům v poměrů 8:3 nebo 9:2, tak kde je ta indicie dokazující, že tomu tak bude?

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

V S13 to bylo tuším tak,  že se mohl díky imunitě dostat až do finále. A na to hraje teď i Tony a počítá s tím, že bude finálová 3.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

st.ranger

Tak tak, Jeff žiadnu hlášku nedal, že to je posledná možnosť, pravdepodobne kvoli tej special imunite. Nie som si istý, či to rovnako zahlásil aj v S13 Cook Islands, kde bola rovnaká imunita.

na příspěvěk reagoval Merengues9

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Zajímavé. Jeff vlastně tentokrát neupozorňoval na poslední možnost použití imunity. To bude Tony teda pěkně naštvaný, pokud imunitu nevyhraje, podle mě je adept na vyhození, i když díky zahořklé porotě by nemusel dostat jediný hlas, pokud se vůbec do finálové dvojice dostane. 

na příspěvěk reagoval tomas.malo

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

st.ranger

ak som dobre pochytil tak:

normal hidden imunity idol mohol použiť do momentu 5 hráčov na kmeňovke

special hidden imunity idol tiež do toho istého momentu a navyše ju musí použiť iba pre seba.

V poslednej epizóde vravel, že ich skúsi oklamať tým, že im povie, že tú špeciálnu môže využiť do TOP 4. Čo sa mu môže draho vypomstiť.

na příspěvěk reagoval st.ranger

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Tony to měl u mě vždycky na hraně, ale tentokrát to hodně podělal. Osobně jsem čekal, že pokud má speciální a normální imunitu, použije nejprve speciální na případnou záchranu jiného spoluhráče a na další radě regulérní pro sebe. Příště má přece poslední možnost na její použití, takže moc nechápu, proč učinil to, co učinil. Neměla speciální omezení, že nebylo možné ji předat? Každopádně Trish je škoda, Kass mi sympatická není a ani její hra není moc zajímavá a Spencer je prostě trouba. Pokud se nepletu, zatím nebyla skrytá imunita použita tak, aby zachránila. 

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Taky sem si rikal, ze moh HII pouzit na trish a sebe kdyztak pojistit tou superHII. A vyhodit klidne kass, ale on si ji fakt chce drzet. Kazdopadne ukol cislo jedna je nenechat Spencera dostat se do trojky. I kdyz je ta mirna prevaha, tak pomoci superHII si muze tony doprat jeste jedno misto, nakecat jim o tom muze dost, je otazka jestli mu budou verit, klidne by nebylo spatny kdyby sam vyhral individual. Kass je strasne sracka, uz jenom tim co ukazala, porota to videla, a doufam ze nebude mit sanci. Woo kdyby vyhral a jakoze sanci ma protoze nikoho nenasral a hraje tak nenapadne, ale na druhou stranu by mi to vadilo, protoze neudelal nic, momentalne fakt jedine tony s tim, ze by kazdej uznal, ze hral skvelou hru i kdyz s chybama. Jinak dil to byl skvelej, nasmal sem se jako dlouho u survivora uz :D

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Jinak, kdybych byl v Tonyho kůži...asi bych to udělal tak, že bych použil HII pro Trish a snažil se ji zachránit, tím pádem bych si pojistil vyhazov někoho jinýho...ale zdá se, že ji tam nechtěl...myslel jsem, že chtěl do finále s Trish a Kass...proto chápu, že nechce vyhodit Kass, ale měl asi vyhodit Wooa...

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

tahle série je skvělá... z téhle čtyřky by mě mrzela výhra Wooa...doufám, že se tak nestane...  Ale ti tři zbývající, to jsou krásní lidé :-)   Dva krásní záporňáci, a jeden sympatickej chytrák :-) 

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

jedine, v co ohledne Kass doufam je, ze si ji nikdo nevezme do finale (a myslim tim final two, ktere je vice nez pravdepodobne). je to desna pica

 

LJ komentuje, ze je Trish rada, ze je venku ze hry a evidentne si mysli, ze je jediny a nejlepsi a mel vyhrat. a zda se, ze jeremiah taky, fenomenalni

 

Sarah a Morgan bych teda rekla, ze zas tak zahorkle nebudou... kazdopadne porota bude zabavna. predevsim, pokud ta kass opravdu bude ve finale :) 

Moly

Moly (hodnocení, recenze)

Rogue

Ponderosu takřka nesleduju, co mi uniklo? Myslím ohledně LJ jako idiota. O zahořklosti poroty jako takové v čele se Sarah a Morgan nemám pochyb (ty dvě co by slepice na bidýlku mi taky pěkně pijou krev -,-).

Moly

Moly (hodnocení, recenze)

Tak tohle byl mazec. Nejen Tom Riddle, ale i já mám po favoritovi. Ale dalo se to čekat, Trish dostala v dnešním díle až příliš prostoru - například ji nechali mluvit o tom, jak Tony jí pizzu. -,- Je pravda, že pro Tonyho to byl za daných podmínek nejlepší možný tah.

A i já si přeju, aby se z toho Kass nějakým zázrakem ve finále dokázala vykecat a urvat alespoň pár hlasů, ne-li rovnou vyhrát (taková menší utopie). To její gesto při odchodu Trish jsem ale nepochopila, respektive mi přišlo už opravdu vyexponované stejně jako její proslov o modrooké kostlivčí banshee. Ne nevím.

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

z ponderosy sem si odnesla, ze letos bude zase jednou zahorkla porota a ze LJ je idiot

na příspěvěk reagoval Moly

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Což je SPOILER, samozřejmě, lidi, co to tu pravidelně čtou, by věděli, o koho jde. Dneska mi to nějak nemyslí.

Reklama

Reklama