Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cagayan

(série)
  • USA Cagayan
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jeremiah Wood, Woo Hwang

Obsahy(1)

Svalovci versus chytráci versus krásky. Je tu další řada drsné soutěže. Tentokrát budou soutěžící rozděleni do tří kmenů: Apari, Luzon a Solana. Soutěžící se musí vypořádat nejen s drsnou přírodou, ale i s nedostatkem jídla a pití. Kdo přehraje, přelstí ostatní, zaslouží si titul poslední přeživší a získá tak jeden milion dolarů? Třicetdevět dní, osmnáct soutěžících a jeden přeživší. Toto je Survivor Cagayan. (reich)

(více)

Diskuze

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Dan9K

To je zase stinná stránka dvou finalistů, platí ale i když jsou finalisté tři. Když je finálová trojka, která si to rozdá o dvě finálová místa, ten, který je silný/oblíbený ale není v alianci, má větší šanci na úspěch, než když nastane ta samá situace ve čtyřech lidech. V boji o poslední imunitu proti sobě bude mít o jednoho hráče navíc a menší šanci se do finále dostat. Já z  nostalgických důvodů preferuji dva finalisty, ten třetí obvykle žádné hlasy stejně nikdy nedostane, takže je to vážně finále dvou ve třech. Pro mě má ten třetí větší váhu jako porotce, kdy alespoň podá nějakou otázku, než jako divák finále, kterého se stejně nikdo na nic nezeptá, protože hrál vysloveně trapně a všichni to vědí.

Spencer udělal chybu v tom, že nebyl v prvních dnech aktivní v nejdebilnějším kmeni, který snad kdy existoval (o to víc byl aktivní v sebevědomých rozhovorech na kamery), tím se v podstatě sám odřízl od nějaké dobré pozice ve hře a už se do ní nedostal. Do karet mu toho moc nehrálo, jako například naprosto vygumovaná Kass, přesto měl v rámci svých vyhlídek z prdele kliku, protože 99% všech ostatních podobných hráčů zkrátka nikam nedojde. Štěstí měl díky vysloveně náhodě (kdyby si všichni "bezMozci" nevylosovali stejný buff po promíchání kmenů, letí), ale taky díky tomu, že Tony byl naprosto vypatlaná ovce, kterou ke konci manipuloval, takže si minimálně 2x zachránil prdel nadhozením naprosté píčoviny, po které "mastermind" Tony skočil jak slepice po flusu. 

Ty mě nesereš vůbec, naopak si s tebou v klidu vyměním názory na hru, které máme často opačné. 

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Každopádně ve final two to až příliš často odnesl na poslední kmenovce dle mého nejlepší (či jeden z nejlepších) hráčů řady jenom díky tomu, že nevyhrál poslední soutěž - viz sezóny 3, 4, 6, 7, 12

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

vlastně ještě Tocantis byla silná filna two, ale to bylo taky proto, že to byli kámoši, no :-)  každopádně ve final three jsou většinou aspoň dva silní a je o co hrát

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Zeck

Víceméně souhlas. Jen nevím, do jaké míry jsem ovlivněn tím, že mi osobnost Spencera sedí, ale myslím, že v rámci možností hrál výbornou hru, akorát pak musel spoléhat na poslední dvě soutěže, který posral. Pro mě to byl jeden z nejukázkovitějších a výrazných underdogů (nikoliv šedých myší), který si proklestil cestu skoro až do konce navzdory osudu. Vždyť byl už na vypadnutí hned od začátku.

Souhlasím s Tonym, i když mě ten člověk neskonale bavil, tak to vyhrál hlavně díky ostatním, jejich ochotě a stupiditě. V každé jiné řadě by přinejlepším skončil třetí.

Jen se chci ještě vrátit k tomu, jak jsi předtím psal, že si rád, že bylo final two a ne final three, protože ten třetí je vždycky do počtu a nic nedostane.  Problém je podle mě v tom, že když je final two, tak se tam skoro vždycky dostane právě ten třetí, co nic nedostane, ve final three je šance na silnější dvojici, protože ta dvojice se v případě final two vytluče ještě před finále. Tahle řada byla výjimkou, protože tam bylo herně nesmyslné rozhodnutí Wooa. Stejně jako bylo výjimkou třeba Mikronésia, protože tam by to bylo silné, ať by se tam dostal kdokoliv z final four. Jinak v minulosti už byla silná dvojka jen v Borneu a dejmetomu All Stars (ačkoliv Amber, no dobře), zbytek byl vždycky jeden hráč a druhej sračka, případně dvě sračky (jako třeba v Markézách nebo Pearl Islands).

 

Jinak jsem rád, že jsem tě sral, a už tě seru míň...však to bylo už skoro před deseti lety :-)

na příspěvěk reagoval Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Dan9K

Protože už jsem v minulosti několikrát zdůraznil, že kvalitu řady nesoudím podle toho, jak se mi líbí vítěz, ale podle celkového průběhu řady, zábavnosti, ochoty hráčů hrát a taky beru v potaz všechny aspekty od kvality soutěží přes znázornění přežívání až po postprodukci, tedy obsahy dílů a způsob znázornění hráčů. Hodnotit řadu podle toho, jestli jsem spokojen s vítězem a na nic jiného nehledět, to mi přijde vysloveně debilní. Vítěz pro mě je buď třešnička na dortu, nebo moucha na hovně. S finalisty v Pearl Islands jsem nebyl spokojen ani trochu, vlastně se mi z nich chtělo blít, přesto je to má nejoblíbenějších řada z old schoolu.
-------------------------------
Všemi vlastnostmi oplývám, s tím souhlasím (ty u diskuze u Survivora ani moc ne, až jsem se divil, protože jsi mě několik let nazpátek pěkně sral na volné). Oplývám jimi ale jen při sarkastickém hodnocení hráčů nebo řad Survivora na diskuzích. V běžném životě jsem naopak celkem skromný a empatický člověk, který by to, co píše tady,  v reálné hře nepraktikoval a netvrdil. Samotná arogance a tvrdé argumentování za svůj pohled ale k těmto diskuzím na CSFD zkrátka už tak nějak patří. Spencerovi jsem přál, přál jsem mu když byl na vypadnutí a byl proti všem, ve finále jsem ho ale nechtěl, protože by ho vyhrál, a to si z mého pohledu nezasloužil ani herně, ani lidsky. Pro mě to byl největší loser v historii pořadu, který jen shodou okolností a demenci ostatních prošel relativně daleko. Způsob jakým se povýšeně vyjadřoval, ta hra na spoutaného masterminda, který kdyby neměl pořád smůlu, bude snad nejlepší v historii, ten mi teda nevonělo. Z mého pohledu to navíc posral ještě při finálové kmenovce, kdy veřejně vystoupí a s drsným proslovem totálního cucáka osloví porotu, aby hlasovala tak, jak chce on. Seděl mi jeho herní příběh, on sám mi ale neseděl. Zdál se mi neustále ublížený, pár kvalitních herních kroků ale udělal, to jo, taky jich ale dost posral. Po herní stránce mi nevadil v ničem. Vadila mi jeho arogance, která se neměla o co opřít.

Tony mi pak nevadil, vadila mi jeho stupidní hra, která se všemi (a taky hlavně Spencerem) označovala za něco nevídaného a snad brilantního. Tony hrál jako paranoidní idiot, který nemít Trish, dávno skončil. Z mého pohledu dělal debilní kroky a hrál debilní hru, ale zábavnou pro diváka. 

na příspěvěk reagoval Dan9K

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Zeck

Proč se ti teda ta řada líbila, když dva hlavní protagonisty nemáš rád?  Co máš proti Spencerovi a jeho aroganci a povýšenosti a rozumbradovství?  Vždyť podobnými vlastnostmi oplýváš taky :-)  Koneckonců, já taky...proto jsem se v něm našel.

 

 

Jinak taky bych ocenil jiné prostředí. Nejlépe vnitrozemské. Myslím, že lokace Kolumbie/Venezuela, případně Pákistán/Afgánistán by mohla být fajn,   a pokud by měla už nutně být přímořská, tak Somálsko...v takovém případě by mi nevadil návrat pirátské tématiky.

na příspěvěk reagoval Zeck

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Zeck

Přesně tak, co bych dal za návrat do atraktivních prostředí, jako byla například právě Čína, Guatemala, rád bych ještě viděl i nějakou tu Afriku, Gabon měl podle mě hrozně pěkné prostředí.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Souhlasím. Ono od Samoy vypadají VŠECHNA prostředí ve VŠECH řadách naprosto stejně, člověk by si řekl, že se to natáčelo na stejném místě (a ono v podstatě skoro jo), vybočovala jen Nicaragua a Redemtion Island, tím, jak hnusné ty pláže byly. :-D San Juan Del Sur je největší turistická destinace v Nikarague, takže najít tam vbodnou opuštěnou pláž (většinou chtějí pro soutěže vodu s klidnou hladinou bez vln) bude asi oříšek a proto to zřejmě taky hledali tak dlouho. Místa kde budou pláže kmenů, "suchozemské" soutěže, oblast RI i kmenové rady ale budou určitě stejné jako před třemi lety. Mě tohle ale už pěkně sere, protože ty řady jsou prostředím nerozeznatelné, chci nějakou novou Čínu nebo Amazonii, tyhle uniformované shity z pláže už prostředím navozují monotónní obývák BB. Zvláště když se ještě k tomu permanentně vrací na stejná místa (Samoa, Nikaragua, Filipíny).  

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Zeck

Aha, já doufal aspoň v jinou lokalitu, když už je to opět Nikaragua, víc jsem se o to nezajímal. Jenom jsem ale někde četl, že hledají (hledali) místa pro vodní soutěže, tak jsem si rovnou, zřejmě tedy mylně, odvodil, že se to bude i natáčet na jiném místě. Ta pláž z S21 a S22 je hrozně hnusná. No uvidíme, jaká umělá dramata si pro nás tentokrát přichystají.

na příspěvěk reagoval Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Díky za informace, já teda po předchozích zkušenostech radši nic nehledám, protože mám extrémní štěstí narazit na spoilery, které se většinou i potvrdí. San Juan Del Sur (název příští řady) je konkrétní místo v Nikarague, na kterém se natáčely ty předchozí řady, takže já se obávám, že natáčet se bude na úplně stejném místě, protože po logistické stránce najít v jedné oblasti dvě odlišná a opuštěná místa, kde by se dal navodit dojem divočiny, obávám se, že už jen díky šetření se vrátí na stejná místa jako dřív. Jestli budou vodní soutěže, je to jenom dobře (v S21 a S22 nepochopitelně chyběly) a jestli budou nováčci, je to ještě lepší. Pokud už ale mají tendenci postavit arénu RI, pak jí pravděpodobně i využijí jako arénu RI (však na tom stál celý koncept Blood vs. Water, vše divácky "atraktivní" se dělo při konfrontaci hráčů s tím, že jejich příbuzný vypadl). Jestli bude 30. řada "normální", pak má Probst pravděpodobně domluvené natáčení minimálně dalších dvou řad, protože pořad se bude chtít určitě rozloučit All Stars řadou, Fans vs. Favorites 2 měla být původně poslední, i proto byla "speciální" (ač jedna nejhorších řad v historii). Takže asi dobrá zpráva, pořad bude pokračovat ještě minimálně dva roky.    

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Zeck

Mělo by to být přesně tak, jak říkáš. Minimálně jsem se to dočetl v několika článcích - najdeš si je jistě sám (některé mimo jiné uvádějí i to, že nováčkovská by snad měla být i 30. řada - řekl bych, že to asi ještě není úplně jisté, minimálně pro diváky, nevím, kdy se začínají natáčet ty "zimní" série). S tou arénou jsem to pochopil tak, že ji nově postavili (protože se sice natáčelo v Nikaragui, ale doufám, že na jiném místě než dřív - měly by se konat vodní soutěže) a plánovali pro RI, ale v jiném rozhovoru Probst uvedl, že plány na poslední chvíli změnili (http://robhasawebsite.com/survivor-2014-about-survivor-san-juan-del-sur-season-29/). Proto tajně doufám, že to nebude taková nuda jako minule.

na příspěvěk reagoval Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Takže místo "hvězd" a jejich příbuzných to budou jen nováčci - rodinní příbuzní? To by rozhodně vypadalo nadějněji. Jinak, postavenou arénou, další řada by se měla dle názvu natáčet na stejném místě jako Nicaragua a Redemption Island, takže by jí museli vysloveně znovu postavit. Nebo využijí tu, kterou využili před třemi lety? Nemám o tom vůbec žádné informace, takže zasvěcení a neškodné spoilery jen uvítám. 

na příspěvěk reagoval (mOnkey), Dan9K

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Zeck: Ksichty by měly být komplet nové a RI by se údajně taky neměl konat (s už postavenou arénou ale chtějí spojit jakýsi nový twist).

na příspěvěk reagoval Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Po zhlédnutí reunion beru pochvalu Probsta zpět. Blood vs Water 2 rok po jedničce (ani ta za moc nestála), další recyklace pseudohvězd, místo nových zajímavých tváří (jako v této řadě) sázka na béčkové ksichty z nedávných řad, to je tak viditelná bezradnost pořadu (už jen to, jak Probst v posledních divácky mizerných řadách žvatlá o ohromné podpoře fanoušků a žádá o další loajálnost pořadu, to mluví samo za sebe), že to není možný. Tady vážně nemůže být o nějaké epické All Stars řadě, která by uzavřela celý pořad ani řeč, protože Probst není ani schopen ty hvězdy tvořit, když je navrátilec skoro v každé od HvsV. Takže předpokládám znovu RI, znovu tři finalisté, znovu ksichty z minulých řad a jejich protekční příbuzní, místo nováčků. V podstatě všechno, co tahle řada vytvořila, se tou následující zase spláchne do hajzlu, bravo...  

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Překvapivě kvalitní řada, jen škoda vítěze. Vyhrál to v podstatě Russell Hantz, ale naprosto vygumovaný Russell Hantz. Jeho herní kroky, myšlenkové pochody, to byla katastrofa nejhrubšího zrna. Pokud by v jeho alianci vygumovaných někdo přemýšlel, nikdy se nemohl dostat tak daleko, zvláště s takovou otevřenou paranoiou a otevřeným hulvátstvím. Ve finále jsem fandil Woo, bavil mě hláškama a působením v pořadu (hru neměl žádnou), Tony předvedl megalomanské kroky pro kamery, strategii měl ale ubohou. Do toho finálového křesla ho posadila jen Trish, která hrála úžasnou sociální hru, ačkoliv to nebylo na první pohled zřetelné a střižna se u ní nejvíce vyřádila spíše u nervových kolapsů (jsem rád, že to alespoň sama při finálové kmenové radě řekla, jinak by to spousta "fans" ani nezaznamenala). Ještě bych se pozastavil nad Spencerem, evidentní typologické náhražky za novověký objev Malcolma, který byl na pěst. Ta jeho arogance a povýšenost a rozumbradovství, díky, že se nedostal do finále a nevyhrál, to už ten tupej Tony je lepší variantou. 

Probst si u mě mírně polepšil dvěma finalisty (třetí byl vždy jen do počtu a hlasy nedostal stejně žádné), třemi kmeny, méně hráči, kvalitními soutěžemi a hlavně finále, ty prostřihy byly zajímavé a zpestřovalo to místy hluchá místa dílu. Každopádně, v každém díle se něco dělo a mělo to spád, takže po Philippines nejlepší řada od HvsV. Konečně něco vykouklo z té žumpy a připomnělo dřívější kvalitu pořadu.

x_silver

x_silver (hodnocení, recenze)

Zdravím lidi. Nevíte někdo, kde je možné se podívat na Making of Survivora? Velice mě zajímá zákulisí soutěže a vždy jsem udiven, jak je možné, že v žádném záběru není nikdy vidět kameraman. Jak to kristaboha dělají že nikdy jeden nezabere druhého? Existují nebo víte o nějakých videí z natáčení? Díky.

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Tak po shlédnutí reunionu mě Jeff sere ještě víc. To jeho obhajování svým debilních kroků, strašné přehrávání, znělka na Blood vs Water 2 neskutečně trapná. Prostě ten člověk by měl od Survivoru táhnou co nejdál a předat to někomu jinému, schopnějšímu.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Výborná série... už bych v ní uvítal jen absenci nudných soutěží za trochu zábavněší... a určitě to chtělo lepšího jednoho z finalistů - kohokoliv jiného z poslední pětky (jak vyhrál poslední imunitu, tak už jsem byl smířený s tím, že výbornou sérii podělá právě vítěz... NAŠTĚSTÍ se tak nestalo a pro porotu palec hore). Na toho už když dostal po několika epizodách víc airtimu, jsem chytal z toho jeho projevu a mluvy  vyloženě alergickou vyrážku. I když s tím jeho "promyslím to" s pohledem "těžkého zamyšlení", a to jak ho Spencer několikrát imitoval, vždy pobavil.

Uživatel Redi smazal svůj příspěvek.

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Dan9K

Tak ten taky nebyl úplně poctivý, ale určitě z těch co vyhráli se k tomu určitě nejvíce přiblížil. 

Soundtrack

Soundtrack (hodnocení, recenze)

Věřím tomu, že Hantze tam nedají.. Samoa a HvV byly celkem vtipný, pak už si na něj dali bacha (vcelku logicky, i když schválně prohrát soutěž je kravina).. no a ten jeho synovec, to je psycho nejhrubšího zrna, větší kokot tam snad nebyl, když nepočítám ženské (Naonka, letošní Jtia..)

Taky si půjčím jednu Jeffovu hlášku, že Russell hrál hru tak, aby se dostal do finále a ne tak, aby měl šanci vyhrát..

 

+ něco z Fabiovy obhajoby na FTC - dostat se do finále poctivou hrou bez podvádění a lhaní je možná ještě těžší, akorát to moc lidí neocení.. (i když třeba Woo je z tohohle pohledu extrém)

na příspěvěk reagoval Merengues9

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

russel to ma nejtezsi tim, ze je idiot

 

a jestli je nekdo tuhle sezonu russel, je to kass

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Reunion celkem trapny, ty uz dou taky serie za serii z kopce, driv si pokecal tak nejak se vsema, s tema vysoko dokonce i dyl jak minutu, je to zvlastni...ale jedno se mi libilo, kdyz Jeff zas rekl Hledejte vsichni imunity, je mozny, ze proste neukazou vsechno, mozna hledaj vsichni, ale ukazou toho uspesnyho viz Tony. Ostatni ji nenajdou protoze uz tam neni. Kazdopadne Russela mam rad, bylo to uplny neco jinyho nez sme znali, mozna to Tony od nej okopiroval, ale i tak hral o neco jemnejsi hru, nebyl tak tvrdej jako Russel, proto moh vyhrat.A jinak dalsi serka, a pokud tam bude Russel proti tomu synovci? synovi? ted nevim, tak to bude super, i kdyz to budou mit oba hodne tezky...

na příspěvěk reagoval Merengues9

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Mimochodem netuším, jestli někdo ze survivorovských fandů sleduje Community, ale mě docela překvapilo, když při reunionu seděla v obecenstvu Shirley

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Pro mě osobně překvapení, že nevyhrála další vlečka nebo jak často říkají přímo hráči, mrtvá váha. Tony měl velice agresivní hru, měl štěstí na alianci a zkrátka občas byl paranoidní, což vyvažuje zase přehnanou emotivní stránku jiných hráčů. 

Ještě jsem neviděl reunion, avšak byla zde jistě varianta hlasování, pokud by šla do finále Kass. Jak by to dopadlo a koho by volil Tony?

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

To video ji asi ospravedlňuje, každopádně, každej kdo šel with the flow, a dostal se haluzí do finále, tak nikdy tohle neřekne na radě, vždycky řekne, že to byl jeho unikátní strategie...

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Výborně Tony. Konečně někdo kdo si to na 100% zasloužil a byl jasně nejlepším hráčem. 

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Obsahuje spoilery, očividně

 

http://www.youtube.com/watch?v=rt2Ka-j4Trw já myslím, že Tasha docela fajnově shrnula všechno, co se jí odehrávalo v hlavě při hlasování, očividně chtěla, aby Tony osvětlil, jak se mu dařilo držet svojí alianci při sobě, byť zrazoval jednoho po druhém, ukázalo se jí, že tu alianci držela pohromadě Trish, ne Tony, a že měl v tomhle Tony víceméně štěstí spíš než um, tak to dala Wooovi. Já osobně bych byl fakt extrémně zklamanej, kdyby Woo tuhle sezónu vyhrál, protože ten by směle předčil Fábia o mílový kroky jako nejhorší vítěz ever, ale jsem rád, že Tony nevyhrál 9-0, protože ta jeho hra zdaleka nebyla dokonalá.

 

Na druhou stranu největší uspokojení z Tonyho vítězství pramení z výsměchu Russellovi, protože celej Cagayan Russell Tonyho na Twitteru napadal, jak je Tony jenom chabá Russellova napodobenina, a že nikdy nevyhraje, a Tony zase projednou pomoh dokázat, jakej loser Russell je, čili to potěší.

na příspěvěk reagoval Dan9K

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Já si právě říkám, že takováhle řeč může být kontraproduktivní, aspoň u mě jako porotce by možná byla, kdyby se mě někdo snažil takhle okatě manipulovat. Ale jak je vidět na příkladech Erika, Davida nebo Spencera, funguje to.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Rogue

Já měl naopak pocit, že ten jeden hlas od Tashy pro Wooa byl kvůli tomu, že jí Spencerova řeč totálně otrávila

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

ta spencerova zaverecna rec je pekelne predcenovana. kdyby nebyla, dostal by woo hlasy dva - no boze

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

Uživatel Rogue smazal svůj příspěvek.

burina

burina (hodnocení, recenze)

Dan9K

Budú nováčikovia a údajne by páry mali byť spolu v kmeni, ale to je pravdepodobne zatiaľ nepodložené info. Uvidíme.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

ale to, že příště bude zase Blood vs. Water vidím jako průser...otázka je, zda se bude jednat o navrátilce, nebo o nováčky. Mohly by to udělat s nováčkama a nějak jinak, než minule.

na příspěvěk reagoval burina

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Vždyť to bylo super. Už už se schylovalo k "epickému" finále Woo vs. Kass, naštěstí je Woo idiot a dopadlo to dobře...A vítězství Tonyho rozhodně nebylo očekávané, čekal jsem, že to bude daleko těsnější, či že dokonce Woo vyhraje. Hlas pro Tonyho byl pro mě jasnej od Spencera a Kass, ale zbytek moh dopadnout jakkoliv a kdyby nebylo řeči Spencera na finálovce, tak kdoví, jak by to dopadlo.

Byl jsem přesvědčenej, že Jeremiah, LJ, Jefra a Morgan budou hlasovat pro Wooa, příjemně mě překvpaili. Tasha mě zklamala.  Každopádně úžasná série.

burina

burina (hodnocení, recenze)

SPOILER Mohlo to byť aj lepšie, ale nakoniec som celkom spokojná, víťazstvo  jedného u najnudnejších hráčov histórie  by ma naštvalo. Spencer má plusové body za jeho reč k porote.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

kajda.l

Jo, to je opravdu "radost". Na druhou stranu jsem se solidně pobavil u těch "epických" popisků z médií, popisující první BvsW.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Finiš je zklamání jak prd*l, hlavně poslední půlvteřina finálový soutěže, Sarah v tý Ponderose asi jenom žrala, a vítěz je sice zaslouženej, ale ta pachuť z neuspokojivýho finále je hrozná.

 

SPOILER

 

Když Woo říkal Kass "I would have to be the stupidest survivor player ever to take Tony to final 2 with me", pokyvoval jsem, že to tam určitě dávaj proto, že přesně to taky udělá, a vymatlanej Woo samozřejmě nezklamal. Zbytek už byl jaksi úplně nezajímavej, navzdory pár vyhroceným chvílím kmenovky byl její vysledek jasnej, a to je vždycky nuda.

Reklama

Reklama