Reklama

Reklama

Kdo přežije - Winners at War

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2020

Obsahy(1)

Kdo přežije slaví 20. narozeniny, a proto přichází s jubilejní 40. sérií. V té se vrací dvacet soutěžících, kteří už svůj vrchol zažili a účast v této sérii si museli pořádně zasloužit. Příchází totiž 20 bývalích vítězů, kteří chtějí dokázat, že jsou nejlepší a znovu vyhrát. Jako motivaci mají dvojnásobnou výhru – poprvé hrají o 2 miliony dolarů. Vrací se i kontroverzní ostrov Pokraj vymření, díky kterému se v případě vyřazení mohou vrátit do hry a tentokrát nebude tajný. Který trosečník nakonec přelstí, přehraje a přežije všechny soutěžící a získá výhru dvou milionu dolarů? (Zix.)

(více)

Diskuze

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Samozřejmě, že nelze srovnávat vítěze z třeba před 15 lety s nynějším, nicméně když vezmu v potaz dobu kdy je ve hře jeden twist za druhým tak tohle byla ukázkově dokonalá hra. Tak už vedle Královny máme i Krále. 

Dorehay

Dorehay (hodnocení, recenze)

Tak vy, kteří jste nad survivorem nezlomili ještě hůl, co říkáte na tuhle řadu? S vítězem jsem spokojený, jeho hra byla bezkonkurenční, rovněž jsem byl potěšen hrou Michele(s její výhrou Kaoh Rongu nad přehodnocenou Aubry jsem byl spokojen), Sophie(která dojela na ukázkový blindside od nového krále) a mile mě třeba překvapil Adam, který se mezi vítězi rozhodně neztratil. Zklamal mě B.Rob - za pět řad nedokázal změnit svoji hru(například od Tonyho) a myslel si, že v řadě plné vítězů může zkoušet své "diktátorské" kousky z RI a třeba Tyson("bitter jury", opravdu dal hlas Natalie za burákové máslo, wau). Tokeny byly docela povedené oživení jinak strašného nápadu, jménem Edge of Extinction a naštěstí nijak neovlinili Tonyho cestu za korunovací. Každopádně, Edge už nikdy více - chudák Michele, která měla původně dostat 4 hlasy(tuším od Wendella, Adama, Nicka a Yula) ostrouhala, protože se porota bála přílišného dělení hlasů a případného vítězství Natalie. Hráč, která je 36 dní na Edgy fakt nemá co ve finále pohledávat. Ok, byla beast challenge Edge, ale proboha nehrála hru, to je strašný rozdíl. Protože užívat si "klídek" na opuštěným ostrově, kde se stejně distancovala od zbytku castu a hrát nonstop psychickou hru ve fyzicky náročných podmínkách je úplně něco jiného - bylo to znát v posledních výzvách i v záběrech z tábora, kdy Tony+Sarah+Ben a Michele byli zdecimovaní, bez energie, zatímco Natalie si v klídku kolem poletovala.

Reklama

Reklama