Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tommy Angelo býval taxikář, než se nešťastnou náhodou se dostal k Mafii. Tento videoherní příběh většina z nás moc dobře zná. Jak by to ale vypadlo o skoro 100 let později. Je rok 2020 a Tommy Angelo má opět po šichtě... (ČSFD)

Recenze (6)

fars 

všechny recenze uživatele

Ryze amatérská tvorba, která je díky kvalitní herní předloze a hutné  dávky nostalgie překvapivě  bez problémů stravitelná. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako amatérský film a jako fanoušek hry. Nebudu s ničím srovnávat . Je za tím pořádný kus práce a hodně času . Co je na tom asi nejhezčí je to že se tam i dost paroduje , za mě super Covid na začátku a závodiště a střílení si z elektrozávoďáku 😁 ()

Frca 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo naprosto boží. Don Vávra... 😁 Obdivuju, jakou práci do toho všichni dali. Jo, jasně, amatérský film, ale úžasná zábava. ()

Sady1993 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě rozhodnutí neustále bořit 4. stěnu ve formě boje mezi dvěma vývojářskými tými vyvíjejícími Mafii ve světě Mafie 1, to mi přislo nikoliv zabavné, ale jenom otravné. Vše ostatní mě nadchlo. Jde vidět, kolik práce a péče a lásky k původní Mafii v tom je a to se nedá ocenit jinak než 5 hvězdičkami. Ze všeho nejvíc oceňuji parodické chvíle na covidovou dobu, ale celé je to supr. Skvělá práce, vážení tvůrci. ()

argus123 

všechny recenze uživatele

Toto má byť akože čo ? Amatersky počin ? Leda hovno, neverím :D Ale seriozne, toto je stokrat lepšie ako to čo natačaju "profesionály" so slušným rozpočtom. Viem si predstaviť že pán režisér zaboduje vo filmovom priemysle aj bez filmovej školy, možno sa dočkáme českych Gaunerov. Samozrejme film ma svoje chybky a to hlavne u nehercov kde je vidno že niektorí to proste nedávajú, a vizuálne efekty samozrejme, chcelo by to nabuduce niekoho v tíme kto vie ako robiť filmove efekty, ale to sú riešitelné problemy. Hlášky, a to zakomponovanie doby pandémie bolo super, scenky kde sa odohrávali prestrelky vo mne evokovali pomaly Johna Wicka :D Keby sa chlapci ešte viac snažili, bolo by to dokonalé. Tu ja nemam problem dať 4 * Len tak dalej, máte na to. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Skvělá práce. Tohle už není amaterské video. Škoda že honičky nemohly být reálnější kvůli reálnému provozu. Poznámka: Docela nostalgie, musím říct. ()

Reklama

Reklama