Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (99)

plakát

Občanská válka (2024) 

Pro mě jsou váleční novináři hrdinové. Autoři snímku to vidí jinak, a proto z nich udělali hloupé psychopaty, co se při honbě za co nejsenzacechtivější fotky celou dobu jen motají pod nohy vojákům. Působí to naprosto směšně. Já teda čekal, že to bude v rámci možností realistické, úplný opak je pravdou. O konfliktu se nedozvíme nic, což je sice záměr, ale velmi laciný, alibistický a zbabělý. Závěr je trapný. Má to pár skvělých scén a dobré herecké obsazení, ale to je tak vše. Promarněný potenciál výborného námětu.

plakát

Abigail (2024) 

Silné 3 *. Originální, vtipné, odsýpá to. Poslední třetina za mě slabší, ale celkově fajn snímek. Vřele doporučuji vynechat trailery.

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Na seriálu je suverénně nejlepší hlavní postava a humor. Naopak kriminálka je to poměrně průměrná, pachatelé často postrádají věrohodný motiv (vraždí kvůli nesmyslům), způsoby vražd bývají velmi překombinované a co je úplně nejhorší, mnoho, možná většina epizod si vystačí s pouhým motivem a logicky vystavěným vysvětlením způsobu vraždy, aniž by se ale tvůrci obtěžovali s nalezením neprůstřelných důkazů. V reálu by soud tak 80 % případů smetl ze stolu. Taky se tu zcela ignorují moderní technologie a spoléhá se jen na Monkovu přehnanou genialitu. I přes všechny tyto výtky jde o fajn oddychovku.

plakát

Game Story (2024) (seriál) 

Ten formát je hroznej. Jak jsem čekal, za 15 min nic odvyprávět celistvě nejde stihnout. Škoda.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Za mě dobrý film, který hravě předčí přeceňovaný originál.

plakát

Gen V (2023) (seriál) 

Výrazně slabší než originál, ale i tak lehce nadprůměrná žánrovka a příjemná jednohubka. 60 %

plakát

MAFIA: The City of Gamers (2024) (amatérský film) 

Mrzí mě rozhodnutí neustále bořit 4. stěnu ve formě boje mezi dvěma vývojářskými tými vyvíjejícími Mafii ve světě Mafie 1, to mi přislo nikoliv zabavné, ale jenom otravné. Vše ostatní mě nadchlo. Jde vidět, kolik práce a péče a lásky k původní Mafii v tom je a to se nedá ocenit jinak než 5 hvězdičkami. Ze všeho nejvíc oceňuji parodické chvíle na covidovou dobu, ale celé je to supr. Skvělá práce, vážení tvůrci.

plakát

Neposkvrněná (2024) 

Já se teda bavil královsky, vzhledem k ohlasům jsem od toho nic nečekal,což vždy pomůže. Film je svižný, spoléhá více na atmosféru než (nepovedené) lekačky. Cením celkový námět i konečné rozuzlení. Za mě silné 3 hvězdy, rozhodně nejde o špatný film.

plakát

Dětská hra (2019) 

Příjemná jednohubka, originálu ostudu nedělá.