Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (153)

plakát

Wonka (2023) 

Já tak strašně lituju,. že jsem na tom nebyl v kině. Tohle byl strašně pohodový a fajn film s úžasnými písněmi a opravu příjemnou atmosférou. Je fajn vidět mladého Wonku před tím, než se z něj stal ten Wonka, které známe z jiných adaptací. Ten, který důvěřuje lidem, má o ně starost, nevyhýbá se jim a není pořád zavřený ve svojí továrně. Timothée Chalamet je skvělý herec a já se těším na jeho další počin.

plakát

Na lovu (2021) (pořad) 

(Skoro) každodenní příležitost pro Ondřeje Sokola, aby si mohl honit svoje ego a upozorňovat na sebe svým chováním na úrovni totálního diletanta.  Ve Tváři byl ještě snesitelný (zpočátku), ale ted má takový ego, že si nejspíš myslí, že se bez něj TV Hov** neobejde, tak je tam skoro furt, včetně 4 hodin na Silvestra. Velebnosti, jdu blejt. I když... samozřejmě by to mohlo být i horší. Kdyby to moderoval kkt Genzer, tak už bych dal odpad. Tu jednu hvězdičku dávám za to, že aspoň někdy to zmanipulují tak, aby někdo vyhrál a za některé sympatické "lovce" jako Kalkulátor či Kvízová dáma.

plakát

Knuckles - The Flames of Disaster (2024) (epizoda) 

VAROVÁNÍ VAROVÁNÍ!!! POZOR! TAHLE EPIZODA JE TOTALNÍ PŘEHLÍDKOU TUPOSTI. Na začátku epizody by měl být disclaimer, protože tohle bylo něco šíleného.

plakát

Knuckles (2024) (seriál) 

Normálně bych dal 2 hvězdičky, ta třetí je tam kvůli Knucklesovi. Těšil jsem se, že to bude fajn  odpočinkový seriál a to možná i trochu byl, ale rozhodně bych uvítal MNOHEM MÉNĚ času stráveného s tupým Wadeem Whippleidiotem a jeho rodinou, více Knucklese a pokud možno více hlavního záporáka a ne jeho trapných pohůnků. Tohle se tak nějak nepovedlo. 50%  (Čtvrtá epizoda mě málem zabila. Úplná přehlídka tuposti.) Ted už chápu, proč se o tomhle seriálu nijak nemluvilo.

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Zpočátku celkem fajn  věc, kdy jsou účinkující nuceni vystoupit ze své komfortní zóny. pak ale Sokolovi stoupla sláva do hlavy, začal na sebe čím dál tím  více upozorňovat a neustále se ztrapňovat, jako kdyby tam on byl hlavní a všichni ostatní jen nějaký povl+ postupně se neustále ztrapňující porota s Kohákem a Pazderkovou. A teď je ten kkt Sokol na obrazovce skoro každý den s Na lovu a už ze sebe dělá vola absolutně bez zábran.

plakát

Krematorium (2024) (seriál) 

Odpočívej v pokoji na český způsob. Až na pár vzácných výjimek nejsem moc fanouškem českých seriálů a do divadla by mě člověk nedostal ani s pistolí u hlavy, ALE tohle se mi strašně líbilo (obzvláště pan Lábus a Marie Anna Kupcová jako Nikola) A bylo to překvapivě i velmi vtipné.

plakát

MAFIA: The City of Gamers (2024) (amatérský film) 

Tak tohle bylo naprosto boží. Don Vávra... 😁 Obdivuju, jakou práci do toho všichni dali. Jo, jasně, amatérský film, ale úžasná zábava.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Tentokrát se nám Guy Ritchie předvedl u   seriálu a musím říct, že velmi úspěšně. Je tak trošku pravda, že to  v těch posledních epizodách tak trošku šláplo na brzdu, ale když to vezmu kolem a kolem, je to skvělá, hláškami nařachaná zábava přesně ve stylu Guye Ritchieho, tak jak ho všichni známe. Skvělý humor, hlášky a fajn postavy. Sice ne všechny dostanou tolik prostoru a zcela upřímně, hlavní hrdina není to nejlepší na světě (tady to naprosto dokonale místo něj zvládá naprosto úžasná Kaya Scodelario) ale tak či tak je to super zábava, Sám Guy Ritchie některé epizody režíruje a je to sakra vidět!  Možná z toho nejsem odpálen úplně až do vesmíru, ale přinejmenším do stratosféry jsem se dostal. (Dal jsem pět, reálně bych asi dal 8,5 nebo 9/10, ale tenhle seriál je prostě prča a já opravdu doufám v další sérii.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Tak tohle bylo legendární. První film roku 2024 na kterém jsem byl v kině a už teď jsem si jist, že asi ten nejlepší. Je to herecký i vizuální masterpiece se sympatickými herci stejně tak i postavami, které hrají. Doslova a do písmene audiovizuální porno které prostě člověka chytne a po dobu necelých tří hodin nepustí. Marvel se už může jít zahrabat. Nic, co vytvoří (ani další Avengers) nikdy nedosáhnou takového stupně jako Duna. Jak by řekl Martin Scorsese "This is cinema". Je to přesně ten film, kvůli kterému existují kina a já se nemůžu dočkat až dokončím své státnice a pustím se do čtení Duny.

plakát

Den díkůvzdání (2023) 

Celkem fajn sváteční vyvražďovačka, se zajímavými způsoby likvidace. Jak už tu někteří říkají, většina postava vás tak moc nezajímá, s výjimkou hlavní hrdinky. Vůbec bych se nezlobil, kdyby byla nějaká franšíza svátečních hororů jako Den díkůvzdání. Halloween a Díkůvzdání už máme, něco Vánočního (to příjemně splňuje Šílená noc), tak zas příště například něco s vraždícím Velikonočním zajíčkem.