Reklama

Reklama

Smiling Friends

(seriál)
  • Slovensko Veselí priatelia

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (12)

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak Adult swim dokáže tvořit pořád a pořád tak kvalitní a zábavné seriály. Smiling Friends je velice zábavný seriál o společnosti, která se snaží rozveselit lidi, ale někdy jim to úplně nevyjde, jak si přáli. Animace je jednoduchá ale velice líbivá, najdou se tu i scény kdy se kombinují různé druhy animace. Každý díl má okolo 10 minut, takže je to taková jednohubka, která vás zaručeně pobaví. Hlavní a vedlejší postavy mají výborně napsané charaktery a vždy chápete jejich reakce. Vřele doporučuji. 9/10 ()

scarfacer 

všechny recenze uživatele

Smiling friends umi svou praci opravdu dobre. Kazdy dil mi vykouzlil usmev a to je to o co jim jde. Tak nejak mi to prislo jako neco mezi South parkem a Mr. Pickles. Vysledek je opravdu originalni,chytlavy a casto vas necha zamyslet se nad tematy z jinych perspektiv. Super jizda, shlednuto cele najednou a doufam,ze se dockame pokracovani. ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Nahodilost a nepředvídatelnost děje je velice sympatická, ale zároveň mi zatím ta jednoduchost premisy a neprokreslenost světa, v němž se seriál odehrává trochu brání v tom, abych si Smiling Friends doopravdy zamiloval, není tady nic, co by je nějak radikálně odlišovalo od desítek jiných šílených animovaných seriálů. Mike z RLM v první epizodě potěšil. ()

dejvvis 

všechny recenze uživatele

smiling friends, poněkud neznámý animovaný seriál od adult swim. když jsem o něm slyšel poprvý tak jsem si říkal že to bude píčovina. a píčovina to byla, ale fakt dobře povedená píčovina! bože ten neortodoxní humor, já to tak zbožňuju. opravdu mi to zlepšilo den a skoro celou dobu jsem chytal záchvaty smíchu. tvůrci dokázali vytvořit svět, ve kterém se smích míchá s bizarností a šílenstvím, čímž vytváří jedinečnou atmosféru, která se odlišuje od klasických animovaných seriálů. je to zábava, která si zaslouží uznání za svou originalitu a odvahu, a která osloví fanoušky alternativního a surreálního humoru. dávám 95% celým srdcem doufám v 2. sérii ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Tak už nám to vyšlo. Někteří to sice trochu over-hypeovali, ale i přesto to je velmi kreativní zábava od klasických Newground animátorů. Rozhodně je to v mé top 4 Adult Swim animovaných pořadů z posledních několika let (The Shivering Truth, Primal, Ballmastrz 9009). Vidíme spoustu animačních stylů od loutkové animace, přes rotoskopii a 3D až po live-action video. Jedna epizoda má parodii na pořady stylu Věřte Nevěřte, jiná očividně paroduje Pána Prstenů od Ralpha Bakshiho. Více mě asi bavili cyničtější vtipy než spíše random humor. Dostaneme i další cameo Mikea Stoklasy z RLM v poslední epizodě. Jsou tu i drsnější odkazy - (spoiler asi) třeba na stalkera Bjork. Nakonec však Smiling Friends přinesou úsměv a udělají svět lepším místem. Nebo ne? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Font závěrečných titulků měl původně být Comic Sans, ale tvůrcům se nepodařilo získat k užití práva. (Mikado.H)
  • Pilotní epizoda vyšla 1. 4. 2020. Produkce byla potvrzena o rok později. 1. série vyšla 10. 1. 2022 na kanálu Adult Swim. (paragonb)
  • Kytarové sólo v závěrečné znělce je podle autora (Chris O'Neill) sestaveno z náhodných not, které „omylem“ utvořily použitelnou melodii. (fablefavorit)

Reklama

Reklama