Reklama

Reklama

Požehnaná

Trailer

Obsahy(1)

Cynický podvodník vydělává na dívce, která se mu údajně zjevuje jako Panna Maria, a je proto považována za jakýsi zázrak. Tento šejdíř se spolu s rodiči "požehnané" dívky pustí do tak rozsáhlého a výnosného obchodu, že se jim v určitém okamžiku nevyhnutelně vymkne z rukou. Je to příběh o intrikách a fanatismu ve městě, kde se náboženské praktiky mísí s korupcí a podvody. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dle hodnocení jde vidět, že ne každému to sedne, ale já s tím problém nemám.  Chlápek se vtírá na pohřby a vybírá za to peníze má ještě i bokovku kdy vybírá prachy za ´´uzdravující,, léky jednou potká rodinu co má dceru, která údajně mluví s bohem. Domluví se s nima udělá jim marketing a společně obírají lidi je to spíše drama, ale je tam dobře ukázané jaká je církev byznys a , že se dá na tom dobře vydělat. Bohužel to pokazil konec kdy ženská co to vymyslela  vyjde ´´čistá,, na úkor manžela a toho chlápka. 60 procent ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Náboženství mělo k byznysu, intrikám, fanatismu, korupci a podvodům vždycky blízko. Zde se líčí jedna drobná story z Jižní Ameriky. U nás viz třeba církevní restituce. Možná o nich jednou také někdo natočí film. Mohl by se jmenovat Tunel století. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Šarlatánska nezábava za štyri koruny a 9 centov, na ktorú sa síce nepozerá zle, no baví asi tak, ako Polnišovej reklamy pre VéÚbečku. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Evropska unie by nejradsi vsechna nabozenstvi potichu multikulturne vymytila a tento ne moc dokonaly film ma podobne poselstvi. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama