Reklama

Reklama

Soseolgaui Yeonghwa

  • Jižní Korea 소설가의 영화 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh o spisovatelce Joon Hee (Hye-young Lee), která jde do knihkupectví svého juniora, který zmizel. Sama vyleze na věž a potká dvojici filmových režisérů, přičemž ji Gil Soo (Min-hee Kim) při procházce v parku přesvědčí, aby s ní natočila film. (mikki089)

Recenze (2)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono nemôžem už asi dávať lepšie hodnotenie ani zohľadňovať fakt, že Sang-soo Hong tvorí od svojho prvého filmu stále to isté, len v malých variáciách. Niekedy mi tie jeho príbehy sadnú viac, inokedy menej. A hoci sú tu stále umelci čo sa sťažujú akí majú ťažkí život, čiernobiele prevedenie tomu dodáva na určitej umeleckosti. Ale v zásade som sa s touto skupinou ľudí prestal dávno stotožňovať. A hlavne hlavná hrdinka mi v podaní Lee Hye-yeong mi prišla neznesiteľná. Zahrala to dobre. Ale presne takéto typy charakterov nemusím. Pozerateľné, ale v zásade načo? Všetko v tomto filme už Hong povedal niekoľko krát a lepšie. Stačí sa vrátiť k nejakému jeho staršiemu filmu.  Toto je pre mňa už jeho 30. snímok. A mám pocit, že to hlavné povedal prvými piatimi. Nechcem ho úplne zatracovať, lebo občas prekvapí. Ale dnes toto išlo úplne mimo mňa. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Je těžké říci, zda Hong v tomto snímku mystifikuje nebo demystifikuje proces filmování. Na tom sotva záleží. Pro toho, kdo viděl množství jeho děl v posledních dvaceti letech bude film působit jako kopie kopie. Je to totiž mimořádně malý film. /popis děje viz Chris Knipp, Writing: Movies na IMDb/ (50%) ()

Reklama

Reklama