Reklama

Reklama

Magnaci i Czarodzieje

Recenze (5)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Vytýkat filmu, že z okultního hlediska je to nesmysl, by bylo nesmyslné. Žánr fantasy má svá vlastní pravidla a své vlastní představy o magických silách. Buďme rádi, že příběh je myšlenkově konzistentní. Kdyby se scénář nějak inteligentně rozvinul do podoby celovečerního filmu, tak by toto dílo asi neminula nějaká cena – v rámci jeho kategorie. Herecké výkony jsou výborné, kamera mě vysloveně nadchla, efekty nemají chybu, akční scény jsou fakt akční. Ale není to to, co by to být mohlo. Proto jsem s hodnocením nešel výš. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zhulený. A byla to totální pecka. Na druhou stranu, příběhově strašný bordel. Humor? Něco co nám chybí. Úderné, polské, jasné. Originální konceptem jako prase. Musím dát někdy plně střízliv, abych věděl, jestli to vlastně není totální kekel. ()

Cukrousss 

všechny recenze uživatele

"Dokonalost je krásná a nedosažitelná." Toto tvrdil Sokrates, moudrý filozof, avšak já bych si dovolil s ním nesouhlasit. V tomto filmu dokonalost BYLA DOSAŽENA! Ano, je pravda, že film musíme bráti s nadhledem a musíme se naučit vnímat avantgardní prvky této tvorby, jako třeba náhodný automatismus atd. Když se však naučíme toto mistrovské dílo správně vnímat, vznikne nám dojem tak neuvěřitelný, že na to nezapomenete do konce života. Děj je úžasně zpracován, má hlavu a patu a dokáže diváka vtáhnout. Herecké výkony, např, Stachu Jonese, jsou nezapomenutelné a technika a celkové zpracování filmu je dokonalé. Film bych doporučil, je vhodný jak pro milostné večery, tak pro večery s rodinou. Nadchne vás, ať se na něj budete dívat kdykoliv <3 ()

Mordo 

všechny recenze uživatele

Absolutně geniální. Tento krátký film bych nazval vrcholem nejen polské kinematografie. Skvělý děj, skvělé efekty, nádherná kamera. Herci podávali úžasné výkony. Stachu Jones se do role mentora náramně hodil a možná by mohl konkurovat mistru Yodovi ze Star Wars. ()

Mr.Sombrero 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je dle mého názoru jednoznačně nejlepší fantasy roku, opravdu mě tvorba našich sousedů velmi příjemně překvapila. Propracované efekty, brilantní herecké výkony a skvěle zvolená hudba společně s legendárním Stachu Jonesem dělají z filmu opus magnum polské kinematografie. Přes deset let čekání se opravdu vyplatilo. "Pozdrawiam Was wszystkich fanów, wyszkolę Was w jeden księżyc, odp***dolcie się" ()

Reklama

Reklama