Reklama

Reklama

Láska je slepá: Japonsko

(pořad)
  • Japonsko Love Is Blind: Japan
Trailer
Reality-TV / Romantický
Japonsko, 2022, 50 min

Účinkují:

Takaši Fudžii (moderátor), Juka Itaja (moderátor)

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality seriál o randění, ve kterém se nezadaní v Japonsku stihnou seznámit, chodit spolu a nakonec se i zasnoubit ještě předtím, než se setkají tváří v tvář. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

vlkove 

všechny recenze uživatele

Podobné reality show mě fascinuje sledovat a přiznávám, že se u nich většinou pekelně rozohním nad debilitou lidského pokolení. A musím tedy říct, že jak moc jsem se rozčilovala nad americkou verzí této show, to snad ani nebylo možné, ale zde mi to přišlo až dejme tomu roztomilé? Já nevím proč ale zatím jsem viděla jen minimum asijských filmů a žádný seriál či tv show. To byla chyba. Ta kultura je natolik vzdálená, že mě to až fascinuje. U sledování jsem měla dobrý pocit a občas jsem se i pousmála. Bylo to milé, prostě jiná mentalita. Asi budu muset najít více takovýchto asijských reality show. ()

Martinka888 

všechny recenze uživatele

Musim srovnavat s americkou verzi (1. rada), a pro me osobne americka vyhrava nad japonskou. Jednim z hlavnich duvodu je urcite odlisna mentalita, kdy v japonske verzi nam ‘zapadakum’ spoustu veci prijde prinejmensim zvlastni, ale to bych jeste skousla. Co me vsak opravdu zklamalo byli samotni ucastnici (az na vyjimky jako Wataru, Shuntaro, Midori nebo Ryotaru), kdy mi prislo jako by vybrali zoufalce, ktere v realu nikdo nechce a tak se chteji pokusit seznamit takto nekonvencne. Uz jen to mnozstvi paru, ktere se zasnoubili bylo dle mne prehnane a u nekterych mi to prislo proste na silu, ze jen nechteli odejit sami a opravdove city jsem tam nevidela. Chapu, ze to je zcasti asi dane japonskou povahou, ale aspon nejake emoce by snad projevit mohli. Cekam na posledni 2 dily a jsem uprimne zvedava, zda si nekteri reknou skutecne ano (osobne smysl a budoucnost vidim u dvou paru). Popravde u vetsiny jsem si prala, aby to odpiskali co nejdriv, protoze proste bylo videt, ze to nefunguje a ani nebude. EDIT: tak nakonec jsem s finale spokojena a dopadlo to tak, jak se mi to celou dobu zdalo, takze to celkove hodnotim pozitivne neco mezi 3 a 4*. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Hahahahahaha...! Typická japonská úchyláreň. Vždy som rozmýšľala, kam až ľudia dokážu zájsť v rámci "reality" TV Shows. A potom Japonci (aj keď to samozrejme prišlo z Ameriky či skade - to som nevidela, ani nechcem) naservírujú veľkú misu obloženú zo stupidity, trápnosti, klamstiev, chabého predstierania a nie veľmi skrytej zvrhlosti. Arigato!!! Už iba čakám na ďalší level: aby sme slepí, hluchí, nemí, chromí a sprostí niekoho žiadali o ruku v TV šou. Najlepšie z nejakého podivného priestoru podobnému prezliekacej kabíne v obchodnom dome. Lebo jedine tak nájdeme svoju pravú lásku. To by som mohla pokojne uviesť moju charakteristiku: : "Vo voľnom čase najradšej užívam heroin a pozerám piss porno, prípadne ho aj praktizujem, môj slovník sú prevažne nadávky, neznášam varenie - naposledy som použila valček na cesto na niekoho hlavu, a sekáčikom na mäso som odsekla vtáka môjmu bývalému, ktorému som predtým uvarila v hrnci jeho mačku. Inak celkovo vyfajčím 40. cigariet denne, a aby som zaspala, potrebujem minimálne liter vodky. Neznášam klamstvá, deti, kvety, jablká a zlých ľudí. Vezmeš si ma?" ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Japonska verze Love is Blind byla jina - takova civilizovanejsi. Nechybely emoce, ackoliv japonci je nedavaji najevo tak teatralne jako treba americani v te originalni verzi - slzy tu tecou proudem, usmevy se to jen hiri a stydlivym chichotanim je show propletena od zacatku do konce. Ve zminene civilizovanosti se ale take muze skryvat potencialni nuda pro ty divaky, kteri chteji ten adrenalin - nikdo se tu nesnazi nikomu nasadit parohy s jinym ucastnikem souteze, nikdo tu teatralne nezahazuje prsteny a nenadavaji si do homousu / kurev a o sexu tu nepadne slovo ani naznakem. Me se tahle PG friendly verze libila, za pary, kterym to vydrzelo az do konce (a stale drzi) jsem stastny a casu straveneho u tyhle show nelituju. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Love Is Blind je vedle Circle mojí netflixáckovou reality show guilty pleasure a jakkoliv tomu nedám čtyři,tak mě japonská odnož zatím bavila nejvíc.Princip je sice stále stejný, ale Japonci to díky svojí mentalitě, která je té evropské (a tuplem té americké) na hony vzdálená posunuli o level výš.Celé je to díky tomu takové zvláštně roztomilé, nikdo se tu nechová jako úplný debil a bylo fajn tuhle sérii sledovat...65% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama