Reklama

Reklama

Miláček táta

Trailer 1

VOD (1)

Chuck je otec, který zoufale touží navázat kontakt se svým synem Franklinem. Muž se vydává za servírku a začne s chlapcem chatovat online. Vše se zkomplikuje, když se Franklin do této imaginární dívky zamiluje. (Cinemax)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

snared 

všechny recenze uživatele

Nezdárný otec si vytvoří falešnou online identitu (fajnou cérku mimochodem) aby se sblížil se synem. Sice se tam najdou nějaký ty žánrový klišé ale i tak se dá říct, že je to celkem v pohodě nezávislá dramedie. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh síce bizarný, ale keď si vezme do úvahy to, že v akom v svete žijeme, tak v podstate neprekvapivý. Len vedenie filmu a morálne ponaučenie, vyplývajúci z príbehu, by mohlo byť ráznejšie. Veľmi malý priestor pre Lil Rel Howery a Rachel Dratch – šikovnejšie využitie ich potenciálu by mohol prispieť nielen príbehu ale aj filmu. Claudia Sulewski is so cute. James Morosini pre kamerou odvádza o kus lepšiu prácu ako za ňou.  Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Plakát filmu vypadá jak reklama na homosexualitu, ale film je o něčem jiném, totiž o tom, jak sociální sítě pokřivují vztahy mezi lidmi. Je třeba nezapomínat na to, že na sociální síti nikdy nevíme, s kým se vlastně bavíme. To je ostatně jedním z důvodů, proč nemám žádný účet na FB. Na začátku filmu se uvádí, že je natočený podle skutečné události, a protože jde o film US provenience, tak bych tomu i věřil; myšlení Američanů je prostě jiné. Čekal jsem sračku a dostal jsem – hyraceum, tedy vlastně spíše jenom guáno. To je sice také sračka, ale nikoli bezcenná (viz ceníky na zahraničních webech). Film je poměrně slaboduchý a navíc sentimentální, ale zároveň je poučný a občas i vtipný. Jeden zoufalec prostřednictvím falešné internetové identity vodí za nos jiného zoufalce. Přirozený výsledek by byl ten, že až to praskne, budou oba ještě zoufalejší, neboť lidé neradi přicházejí o své iluze. Budou tvůrci realisté nebo tam naroubují happyend, který se sem bude hodit jak jabloňová větev na borovici? Hodnota filmu spočívá v tom, že vypovídá o šílenosti resp. o totální zblbělosti současného světa, přesněji řečeno lidské populace, a to zvláště na některých místech naší planety. Za zmínku stojí i představitelka hlavní ženské role. Zasloužila by si hrát v něčem lepším, krasavice jedna dlouhonohá. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama