Reklama

Reklama

Sissy

Trailer 1

Obsahy(1)

Cecilie/Sissy (Aisha Dee) je úspěšná influencerka, která žije svůj sen, dokud nenarazí na svou bývalou nejlepší kamarádku z dětství a není pozvána na víkendovou rozlučku se svobodou. Náhle se Sissy ocitne uvězněná v odlehlé chatce se svým školním tyranem... a s chutí se pomstít. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Zprvu (no, nejmíň hodinu) mě film celkem sr*l - další důkaz, že naprostá většina influencerů jsou idioti, další teplometská propagace (už je toho nějak moc poslední dobou!) a ta příšerná a nevhodně využitá hudba tomu nasazovala korunu.  + to, že je to celý poměrně komediální, ale budiž. V poslední půl hodině s rostoucí gradací to začalo být i zajímavý (ale ne napínavý) a já jen čekal, jestli se naplní mnou přepokládanej ironickej konec... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Námět sice nesliboval nic až tak originálního ale v rukou schopnýho režiséra či režisérky by z toho mohla být slušný psycho hororová a v lepším případě ještě krvavá jízda. Na režisérský křeslo ale usedlo zrovna né moc zkušený režisérský duo a je to znát. Sissy má zbytečně dlouhou stopáž kde především první 45minutovka nic moc záživnýho nenabídne. Poté co Sissy/Cecilii rupne v kouli a pomalu začne odklízet osazenstvo rozlučky už to začne být aspoň trochu zajímavý. Škoda, že ty její psychotický záchvaty nebyly víc vyhrocený. Některý vraždy byly povedený(dojde i na gore), jedna vyloženě pobavila. Celkově mi to přišlo, že film občas sklouzává do komedie(nevím jestli to byl jen můj pocit). Protože, začátek filmu byl hodně nudnej a vleklej tak jsem chtěl filmu hodit spíš lepší 2hvězdy ale za ten konec přimhouřím oči a ty 3hvězdy prostě musím dát. Film má určitě svoje světlý chvilky jako celek spíš slabší průměr. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ked som to bral ako parodiu, dalo sa to dopozerat. Filmik urceny pre mlade publikum, napriek tomu, ze tu hraju herci okolo 30-ky. Samotna zacinajuca tvorkyna, Hannah Barlow, hra i postavu mladsej blondatej kamaratky. Tema psychickeho zdravia je vo verejnom diskurze vyraznejsie uz od "COVID-u". Vieme, aku paseku "odrezanie" od "peers" to mnohym sposobilo. Suhlasim i s vykreslenim, ze priatelstva v ich veku su dolezite a tie na socialnych sietach nemenej. Avsak, toto spracovanie mi prislo neautenticke, "strelene" a hlupe. Nechat si "kazit zabavu" agresivnou blbkou a "stat v uzadi", to je nieco, co si o dnesnych mladych nemyslim. Moja skusenot je, ze si vedia asertivnejsie zastat samych seba. Vynecham tych drzych a vypocitavych. Druha - influencerka, staci sa nahodne na nejaky ten, napr. twitch-stream pripojit a "labilnejsich" i fake-ovych osob tam najdete vela. Ano, nemam titul zo psychologie a predsa som to napisal. :D Mozno im namiesto ozajstnej terapie viac pomaha pozitivna odozva chat-u a followerov. Alebo len vymenia sebauctu za "rychly prachy". Treba takych ludi lutovat? Ja si to nemyslim, staci ich nesledovat. :) Pobavila nezmyselna "vanova" scena a i nocna jazda automa 2-metrova brzdna draha v 140km/h. :) Pridlhe a hlupucke. Neodporucam. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Jakási připitomělá influencerka a pár jí podobných osob kamsi jedou a jen dřístají hovadiny. Rychle jsem se doklikal do konce jen abych ověřil, že jich moc nezbude. Je to celé zcela nedívatelný plebs. Ale za 99% průstřel hlavy na konci nedávám čistou nulu. Jedno procento za tenhle nápad a odvahu takový shit vyprodukovat si tohle dílo zaslouží. ⬇️ 1% ()

mikki089 

všechny recenze uživatele

Celkem nudný a levně se jevící pokus o splatter horor. Ničím příliš nezaujal - hlavní hrdinka je psychicky zvrácená s vražednými tendencemi, která "omylem" zabije budoucí nevěstu alias její tyranku z dětství na rozlučce se svobodou a rozhodne se rovnou zabít všechny účastníky rozlučky (včetně její dětské BFF), protože všichni jí v dětství šikanovali a ukradli jí její nejlepší přítelkyni. Téma ani nové, ale ani příliš prozkoumané. I přes to působily speciální efekty laicky. Není to nejhorší, koukat se na to dá, ale dala bych tomu hodnocení takového lehkého podprůměru. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Hannah Barlow okrem toho, že hrá Emmu a spolurežíruje film, tiež spieva poslednú pieseň v titulkoch "An Ode to Narcisa", ktorú zložil Kenneth Lampl. (belinko)

Reklama

Reklama