Reklama

Reklama

Spolu & Hladoví

(seriál)
Česko, 2022, 3 h 16 min (Minutáž: 21–27 min)

Hudba:

René Rypar

Hrají:

Lukáš Hejlík (průvodce), Klára Hejlíková (průvodce)

Epizody(8)

Obsahy(1)

„Baví mě užívat si ten úžasnej mix památek, přírody a zážitků a objevovat kulinářský zázraky v těch nejzapadlejších místech naší krásný země. Velký věci v gastru se totiž dějí i na malejch vesnicích,“ říká jednačtyřicetiletý Lukáš Hejlík, #1 foodie influencer v Česku. A na víkendové výlety s tímhle mixem pravidelně bere i svou čtrnáctiletou dceru Kláru, teenage scenáristku a milovnici mangy. Na společných cestách rovnoměrně dělí čas mezi gastrozážitky, kulturu a pobyt na čerstvém vzduchu a neméně poctivě, i když někdy klopotně, hledají cestu jeden k druhému: dvanáct let totiž žijí odděleně a tráví spolu dva prodloužené víkendy měsíčně. I přes toleranci na obou stranách se nevyhnou občasnému – nebo vlastně docela pravidelnému – hašteření. (HBO Max)

(více)

Recenze uživatele Razzor_82 k tomuto seriálu (7)

Spolu & Hladoví (2022) 

Tenhle cestopis mě nepotěšil. Jídlo je zde bráno jen jako doplněk. Snad kromě pizzy nečekejte žádnou velkou ukázku výroby pokrmů. Vše je v režii protivné Kláry a trapného Lukáše. Jejich strojený humor je děsný. Tipy na zastávky jsou dobré ale pokrmy se jen vyfotí a většinou se jede dál. Návštěvy galerie, muzea a hřbitova jsou silně nezajímavé. Na to máme Google mapy. Jedna hvězda za mé srdcové město uherské Hradiště. 2/10 ()

Moravský kras (2022) (E01) 

"Větrník, to je vlastně takovej českej burger." Gastro mapa je dobrý nápad ale zoufale tomu chybí nahlédnutí do restaurací pod pokličku při přípravě jídla. Rychlé zastávky ve dvou cukrárnách a dvou restauracích ve stylu letem světem. Těšil jsem se na cestopis ale viděl jsem jen trapnou road movie. Zatím nezáživná nuda a žvásty otce a protivné dcery. 2/10 ()

Uherské Hradiště (2022) (E02) 

Zastávka v mém rodném městě. Narcis Ritual a záběry z LFŠ potěší. Nicméně Lukáš Hejlík se čím dál víc jeví jako neherecké poleno. Jeho nesnesitelně šišlavá dcera je zoufalá. Záběrů na jídlo je trochu víc a dostaváme se i k přípravě pizzy. Stále je tam strašně moc nezáživné vaty. 4/10 ()

Kokořínsko (2022) (E03) 

"Hranice mezi trapností a super trapností je tenká." Z nudy jsem dal šanci třetímu dílu. Pokračujeme v zajeté zábavě. Otec influencer plácá trapné kecy a znechucená dcera se tváří naprosto tupě. "Klári, co máš ráda....- Já nevím." Záběrů na jídlo je zase jako šafránu. Tahle cestopisná marnost se už asi nikam neposune. 2/10 ()

Litomyšl (2022) (E04) 

Viděli jsme nádherný food truck, kde se dělají skvělé domácí hambáče. Věnujeme tomu 2.minuty a pak hurá navštívit galerii a knihkupectví. Proč si tu přípravu burgerů neosahat a nenastínit jejich výrobu. Tohle není pořad o jídle ale o Hejlíkovic family.  2/10 ()

Orlické hory (2022) (E07) odpad!

Sedmý díl začínáme na hřbitově. Opravdová cestopisná kremace. 0/10 ()

Vysočina (2022) (E08) odpad!

Osmý díl nám ukončuje cestopis s názvem Trapní & Slintaví. 0/10 ()

Reklama

Reklama