Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Kinn (Mile Phakphum Romsaithong), druhý syn mafiánského bosse, je přepaden a při pokusu o útěk se setkává s Porschem (Apo Nattawin Wattanagitiphat). Porsche, vysokoškolák, který pracuje na částečný úvazek v baru, vidí pronásledovaného Kinna a přijde ho zachránit poté, co mu Kinn nabídne peníze jako odměnu. Vzhledem k Porscheovým prokázaným vynikajícím bojovým schopnostem dostává nabídku stát se Kinnovým osobním bodyguardem. I když Porsche první nabídku nepřijímá, poté, co je vydírán mimo jiné Kinnovými nepřáteli, je nucen nabídku přijmout. (VeronikaT.)

(více)

Recenze (18)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

vynikající akční seriál s dokonalými bojovými scénami a úžasnými komediálními momenty, u kterých jsem se málem potrhala smíchy (hlavně si vzpomínám na tu scénu, kde se porsche opil v baru a pak kopl kinna do zad :D). hlavní pár byl opravdu rozkošný. všichni herci měli mezi sebou skvělou chemii... ale no tak, není tomu dávat odpad trošku přehnaný? tohle neměl být hollywoodský film, kde všechno dává smysl. pořád to má ten "indie feeling" a podle mě se jim to moc povedlo. 14 epizod uteklo jako voda a já chci víc! takže, pokud někdy udělají 2. sérii.. i'll be watchin' :) UPDATE 1: pustila jsem si to po druhý a užívala si každou minutu. brutálně vtipná a fakt precizně natočená prácička. při druhým zhlídnutí jsem si víc vážila tankhuna (nejstarší brácha), protože VŽDYCKY měl pravdu. podle mě kdyby měl zbraň, tak má tenhle seriál jenom 3 díly. taky jsem si uvědomila, jak moc je vegas (a bible v jeho roli) sexy. mňam. rozhodně si to pustím ještě po třetí. DOKONALOST!!!!!! UPDATE 2 (červen 2023): třetí rewatch byl stejně napínavý jako ten druhý. v tomhle updatu bych chtěla pochválit dokonalý sex scény. jako začátečník v BL jsem při prvním zhlídnutí nemohla porovnat, jak jsou tyhle scény líp natočený než v jiných BL seriálech. například handjob scéna v koupelně byla naprosto nádherná; byla krásně osvícená a vypadalo to opravdově ve srovnání s jinými seriály. skvěle zahrané emoce... makeup department se na KP vyřádil, při třetím zhlídnutí jsem si častěji všímala makeupu. všechna zranění vypadala realisticky. taky jsem víc ocenila hudbu, písnička "ย้อนแย้ง" od season five mě několikrát rozbrečela... rewatch jsem si náramně užila a určitě zhlídnu i po čtvrtý. škoda, že teď máme mizivou šanci na druhou sérii kvůli nejmenovaným osobám. UPDATE 3 (leden 2024): mám z toho pořád takovej krásnej pocit. uvědomila jsem si, že s epizodou 7 se ten seriál čím dál víc zlepšuje a epizoda 14 je ta nejlepší. strašně se mi líbí, že jednu minutu brečím a tu druhou se zas směju tankhunovým šíleným výmyslům. vztah mezi kinnem a porschem je snad ten nejkrásnější ze všech BL seriálů, který jsem za ten rok viděla. za ten rok se taky našlo více kvalitnějších akčních BL (například právě vysílaný the sign), ale kinnporsche je u mě pořád na prvním místě. některý momenty mě doženou k slzám i při čtvrtým rewatchu. miluju to. moc to miluju. ~~ ❝Can we start all over? From now on, we'll have no secrets between us. My name is Kinn. I'm the head of the main family. Please be my bodyguard.❞ – ❝My name is Porsche. I'm the one you love. And I'm the one who loves you.❞ ♡ ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Tak týmto počinom BL tvorba skočila zo škôlkárskej úrovne rovno na strednú. Samozrejme ešte stále tam nájdete scenáristické diery veľkosti tej ozónovej a kopec nelogickostí, ale ak vypustíte myslenie a sústredíte sa len na to kvôli čomu to vlastne v podstate pozeráte tak to sa skutočne dostávame na iný level. Emócie a ich uveriteľnosť je to čím táto séria vyniká. Toto by však nebolo možné bez kvalitných hereckých výkonov všetkých zúčastnených a keď k tomu pripočítame výraznú zmenu prostredia a zápletky tak BL veľdielo súčastnosti je na svete. Potvrdzuje to hlavne nebývalý úspech tejto série po celom svete.... and i want to say, that Vegas is best villain ever an Bibs is most talented Thai actor i ever known. ()

Reklama

emkon 

všechny recenze uživatele

Úžasné. Nejočekávanější letošní BL seriál předčil veškerá má očekávání, a nastavil laťku sakra vysoko. Zařazuji do TOP 5 nejlepších seriálů za posledních 5 let. Musím se přiznat, že od poloviny seriálu si na úkor hlavních hrdinů získal moje srdce pár Kim/Porchay. Škoda, že se těmto dvěma postavám nedostalo většího prostoru. Zřejmě se tak stane ve 2.sérii, o které se již nyní mluví. Skvělý progres byl i u páru Vegas/Pete. V závěrečné epizodě to byl srdcervoucí a dechberoucí masakr. A to doslova. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z tých seriálov, kde trápnosť nepozná hraníc. Námet nie je zlý, ale ten scenár a spracovanie hodné idiotov s mozgovou porážkou... To si zo mňa asi robia piču! To je tak, keď si skupinka idiotov zmyslí, že ide natáčať seriál. Navyše počúvať tých akože hercov hovoriť thajčinou podobnou kačaciemu kvákaniu... To je na mňa priveľa. Hneď po prvej časti vám klesne IQ, po druhej sa vám zastaví rozum, a po tretej skončíte na jednotke intenzívnej starostlivosti. Možno v Thajsku. Ušetrite si čas a choďte radšej na thajskú masáž. ()

Eseter 

všechny recenze uživatele

Musím dát 5 hvězd, i když si to objektivně Kinnporsche úplně nezaslouží – těch kiksů je tam dost. První polovina seriálu je mnohem lepší, finále vyloženě téměř spadne do soap opery (to šokující odhalení), což mě hodně zklamalo, nemuselo být! Celkově začátek byl mnohem zajímavější, alespoň co se týká příběhu Porsche. Jeho romantický příběh byl podán opravdu moc hezky, gradoval dobře, a jak Apo tak Mile měli skvělou chemii a spoustu krásných momentů. Pak mě ale úplně dostal Vegas a Pete a úplně si ukradli seriál pro sebe (Bible a Build jsou úžasní). Kinn a Porsche mě najednou zajímali mnohem míň! Opravdu jsem místy nechápala, na co se dívám, pomalu mi docházelo, že tento seriál je opravdu jiné kafe! Nečekala bych, že tvůrci zajdou až tak daleko a dokážou romantizovat bez studu některé věci a vůbec zobrazí dost problematické scény a přesto některé postavy dostanou redemption, přitom ve většině seriálů by si to nezasloužili. No, ony si to nezaslouží ani tady, ale dostanou ho a já jsem ráda, protože tohle je pohádka, je to fantazie a opravdu je Kinnporsche kvůli tomu spíše pro takto vnímavé diváky (nemyslím pro chytré diváky, takové aspirace seriál určitě nemá, ale myslím spíš pro vyzrálejší diváky, co chápou rozdíl mezi fantazií a realitou a že ve fikci může být náš morální kompas trochu cinknutý). Taky by mě zajímalo, co o mně vypovídá, když postava, s kterou se nejvíc identifikuju, je Tankhun? (Ahahaahaha) ()

Zajímavosti (3)

  • Seriál je adaptací stejnojmenného BL románu, jehož autorkou je tzv. Daemi (Poi Patchayamon Theewasujaroen). (VeronikaT.)
  • Všechny anglické věty, které řekl Vegas (Bible Wichapas Sumettikul), byly improvizovány, jelikož Bible lépe mluví anglicky než thajsky a některé dialogy pro něj byly těžké vyslovit. (mikki089)
  • Postavu rockové hvězdy KIMa, mladšího bratra KINNa, ztvárnil Jeff Satur, který je i v civilním životě hudebníkem a hudebním skladatelem. Jeho autorský song „แค่เธอ“ („Jen ty“) zní při závěrečných titulcích v 7. a 8. epizodě a také jako videozpráva pro Porchaye (Tinnasit Isarapongporn) ve 14. epizodě. (emkon)

Reklama

Reklama