Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Kinn (Mile Phakphum Romsaithong), druhý syn mafiánského bosse, je přepaden a při pokusu o útěk se setkává s Porschem (Apo Nattawin Wattanagitiphat). Porsche, vysokoškolák, který pracuje na částečný úvazek v baru, vidí pronásledovaného Kinna a přijde ho zachránit poté, co mu Kinn nabídne peníze jako odměnu. Vzhledem k Porscheovým prokázaným vynikajícím bojovým schopnostem dostává nabídku stát se Kinnovým osobním bodyguardem. I když Porsche první nabídku nepřijímá, poté, co je vydírán mimo jiné Kinnovými nepřáteli, je nucen nabídku přijmout. (VeronikaT.)

(více)

Recenze (18)

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z tých seriálov, kde trápnosť nepozná hraníc. Námet nie je zlý, ale ten scenár a spracovanie hodné idiotov s mozgovou porážkou... To si zo mňa asi robia piču! To je tak, keď si skupinka idiotov zmyslí, že ide natáčať seriál. Navyše počúvať tých akože hercov hovoriť thajčinou podobnou kačaciemu kvákaniu... To je na mňa priveľa. Hneď po prvej časti vám klesne IQ, po druhej sa vám zastaví rozum, a po tretej skončíte na jednotke intenzívnej starostlivosti. Možno v Thajsku. Ušetrite si čas a choďte radšej na thajskú masáž. ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Úžasné. Nejočekávanější letošní BL seriál předčil veškerá má očekávání, a nastavil laťku sakra vysoko. Zařazuji do TOP 5 nejlepších seriálů za posledních 5 let. Musím se přiznat, že od poloviny seriálu si na úkor hlavních hrdinů získal moje srdce pár Kim/Porchay. Škoda, že se těmto dvěma postavám nedostalo většího prostoru. Zřejmě se tak stane ve 2.sérii, o které se již nyní mluví. Skvělý progres byl i u páru Vegas/Pete. V závěrečné epizodě to byl srdcervoucí a dechberoucí masakr. A to doslova. ()

Reklama

Eseter 

všechny recenze uživatele

Musím dát 5 hvězd, i když si to objektivně Kinnporsche úplně nezaslouží – těch kiksů je tam dost. První polovina seriálu je mnohem lepší, finále vyloženě téměř spadne do soap opery (to šokující odhalení), což mě hodně zklamalo, nemuselo být! Celkově začátek byl mnohem zajímavější, alespoň co se týká příběhu Porsche. Jeho romantický příběh byl podán opravdu moc hezky, gradoval dobře, a jak Apo tak Mile měli skvělou chemii a spoustu krásných momentů. Pak mě ale úplně dostal Vegas a Pete a úplně si ukradli seriál pro sebe (Bible a Build jsou úžasní). Kinn a Porsche mě najednou zajímali mnohem míň! Opravdu jsem místy nechápala, na co se dívám, pomalu mi docházelo, že tento seriál je opravdu jiné kafe! Nečekala bych, že tvůrci zajdou až tak daleko a dokážou romantizovat bez studu některé věci a vůbec zobrazí dost problematické scény a přesto některé postavy dostanou redemption, přitom ve většině seriálů by si to nezasloužili. No, ony si to nezaslouží ani tady, ale dostanou ho a já jsem ráda, protože tohle je pohádka, je to fantazie a opravdu je Kinnporsche kvůli tomu spíše pro takto vnímavé diváky (nemyslím pro chytré diváky, takové aspirace seriál určitě nemá, ale myslím spíš pro vyzrálejší diváky, co chápou rozdíl mezi fantazií a realitou a že ve fikci může být náš morální kompas trochu cinknutý). Taky by mě zajímalo, co o mně vypovídá, když postava, s kterou se nejvíc identifikuju, je Tankhun? (Ahahaahaha) ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Já se fakt snažil, ale sérii jsem nedokoukal. Rozumím tomu appealu, asijská akční tvorba má něco do sebe, plus když se k tomu přihodí queer linka, nicméně mně to přišlo nějaký umělohmotný. Palce jsem jim snad držel jen jednou, jinak jsem se do toho ne a ne dostat. Pokud někdo tvrdí, že v rámci žánru je to špička, tak bych se nehádal, jen ten žánr není pro mě. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Už teď mohu napsat před vydáním posledního dílu, že tento seriál pozvedl laťku kvality BL produkce na tak vysokou úroveň, že bude těžké se k němu vůbec jinými projekty přiblížit. Každý díl si vychutnávám s českým překladem (gaytitulky) a zjišťuji, že nejen že za všechna možná kritéria hodnocení dávám maximum - pět hvězd, ale specielně za herectví a hudbu chci dát hvězd šest, a to jaksi nejde. Nemá cenu se rozepisovat, mohl bych tady napsat milion postřehů, ale to určitě udělají jiní. A zase v recenzích dva homofobní odpaďáci a zase Slováci ... 4x10 ()

Zajímavosti (3)

  • Postavu rockové hvězdy KIMa, mladšího bratra KINNa, ztvárnil Jeff Satur, který je i v civilním životě hudebníkem a hudebním skladatelem. Jeho autorský song „แค่เธอ“ („Jen ty“) zní při závěrečných titulcích v 7. a 8. epizodě a také jako videozpráva pro Porchaye (Tinnasit Isarapongporn) ve 14. epizodě. (emkon)
  • Všechny anglické věty, které řekl Vegas (Bible Wichapas Sumettikul), byly improvizovány, jelikož Bible lépe mluví anglicky než thajsky a některé dialogy pro něj byly těžké vyslovit. (mikki089)
  • Seriál je adaptací stejnojmenného BL románu, jehož autorkou je tzv. Daemi (Poi Patchayamon Theewasujaroen). (VeronikaT.)

Reklama

Reklama