Reklama

Reklama

Ohavný

  • Velká Británie Hideous
Krátkometrážní
Velká Británie, 2022, 22 min

Zpěvák a fantom Oliver Sim v queer-hororovém talk-show. (NFA)

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Popstar Oliver Slim je hlavním hostem talk-show, která se brzy promění v surreálnou cestu lásky, hanby a krve. Třídílné hudební show.....Barvité a efektní show, ale jen povrchní podívaná.(50%) ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Snímek, pojednávající o vyděděnosti jedince ze společnosti v důsledku závažného onemocnění. V hororovém art dramatu, stylem velmi připomínající Haynesův Jed, dostává divák psychologický vhled do mysli lidí, žijících s HIV/AIDS. Tím nejsilnějším prvkem je vedle samotné psychologie příběhu hudba Olivera Sima, který umocňuje divácký zážitek a bez něhož by byl snímek poloviční. Uhrančivé "sexy" audiovizuální dílo, jenž na Vás bude působit jako droga a budete mít potřebu si jej čas od času opakovaně pouštět. Čtyři hvězdy. 👍 (28.02.2024) ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Spevák Oliver Sim sa počas živého vystúpenia v talk-show odváži k svojmu coming outu. Tento čin bude mať pre neho a ludí okolo nepríjemné dôsledky. - V podstate nepozeratelná odpadová záležitosť. Prečo teda tri hviezdičky? Pretože som mal u sledovania pocit, ako keby niekto hudbou, kamerou, réžiou a nasvietením vytvoril horor, v ktorom je ústredným charakterom mix Jamesa Patricka Marcha a Liz Taylor, čo sú dva top charaktery z mojej srdcovky AHS Hotel. K tomu minútková poloamatérska Splatter sekvencia v živom prenose, takže jo, takéto veci ja osobne rád. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama