Reklama

Reklama

Singl Švindl

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2022, 45 min

Obsahy(1)

Kdo je ženatý a kdo svobodný? To je to, oč tu běží! A k tomu intriky, blufování, dobrá večeře a spousta emocí. Singl Švindl - nová vztahová show TV Prima a zároveň jediný televizní pořad, při kterém manželky povzbuzují vlastní muže, aby flirtovali s jinou ženou. (TV Prima)

Recenze (25)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi dva tři díly (dvě jiné ženské) celkem pěkné kosti, princip této show by taky možná nebyl marný, ale to zpracování…Osobně bych se v životě nepřihlásil do nějaké soutěže, kde mi budou lidi šmejdit v bytě, všude kamery atd…Ne že bych měl doma bordel, ale nikoho cizího nemusí absolutně zajímat, jak to u mě doma vypadá…Pánové jsou v mých očích (většina) absolutní blbečci, co se nechají rajdou oblbnout otázkami typu „a co tchán, no ten už nežije…“, nebo neuklidí ženské vlasy ze sítka v koupelně…Nevím, lidi co se na tohle dívají, mají asi smutný život, místo aby trávili čas s rodinou nebo přáteli, čumí na podobné hovadiny díl co díl. A ti co se do toho hlásí, škoda mluvit…Já to viděl po odpolední, když jsem se stavil na pivko a servírka to měla zaplou reprízu. Hodil jsem dvě vychlazené a nikdy to neviděl úplně celé, protože v mých očích jde o ztrátu času… ()

Frank.Magnus odpad!

všechny recenze uživatele

Za peníze z reklam, které nově nejdou přetáčet, protože má FTV Prima málo peněz na svou velmi kvalitní tvorbu, nyní můžeme sledovat například tento klenot, skutečný klenot české tvorby a zejména tvorby TV Prima, který kvalitou přesně odráží vzorek produkce této televize, která stíhá v debilnosti televizi Barrandov a velmi se jí daří TV Barrandov dohánět. Pouze mě to utvrzuje v názoru, že s výjímkou Prima ZOOM a COOL (kde jsou navíc z 95% převzaté pořady) se na produkci stanice FTV Prima opravdu nedá dívat. ()

Reklama

horskejvlk 

všechny recenze uživatele

Dokonalá psychologická hra, kde muži-lháři manipulují s ženou- “znalkyní” psychologičkou amatérkou. Myslím že hra je povedená ukazuje charaktery jednotlivých párů, kam až mohou zajít manželky chtivých peněz vyslat své manžely- Joudy aby přinesly výhru. Zejména 3 díl skvěle ukázal jak sexy boubelka Wendy dokonale skočila na lep ezoterickému manipulátorovi který pomocí vykuřování a bušení do bubínků ala Guru Jára ji přesvědčil že on ženáč s 5 dětmi je svobodný a osamocený jak kůl v plotě. Wendy která zná řeči těla, miluje astrologii a duchovno opět naletěla jakv předchozích vztazích kde jak sama povídala zažila horor, doporučili by jsme ji ať se s muži radši neseznamuje neboť mezi spousty normálních mužů vybere chlapa alkoholika, žárlivce, kriminálníka nebo holkaře. Zatím nejchytřejší byla dívka z prvního dílu zvolila na muže-ženáče osvédčenou taktiku tedy sexy atraktivní vzhled alias Stepfordská panička a vyzývavou koketérii. Muži sedali na lep a okamžitě se vybarvili. Jeli po ní jako máslo po horké bramboře. Lehce poznala při závěrečném rozhodování kdo na ni opravdu žárlí totiž ten single který se chytil na základní ženské zbraně tedy vysoké jehlové podpatky, úpnuté přes zadek kalhoty, řasy, dlouhé nehty a perfektní make-up. Výhra byla její… Soutěž je možno ohodnotit: To je tak blbý a Laciný až je to geniální Skvěle to popsala Tereza T , právě to je ten vtip proč mě tento žánr baví kdežto Prostřeno mi připadá totálně trapný kritizovat jak kdo navařil aby se zadarmo nažral. Tohle je alespoň vtipný ukazují vidláky jak se za ubohých 80.000,- Kč ukazují jací vydláci to jsou. ()

borohub

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento počin aspiruje na bizár roku. Ano, není to tak nevkusné jako třeba Malé lásky, ale bizár to prostě je. Každopádně je to docela vtipné sledovat jak "velká znalkyně mužské psychiky" se nechá vodit od ezo dementa, jak manželky, které "vůbec nežárlí" si neodpustí příležitost kopnout do daleko atraktivnější soupeřky, která v rámci hry flirtuje s jejich manželem. Je otázka, jak moc je to nahrané. První týden mi přišel vyloženě přehrávaný, ostatní týdny už působily autentičtěji. Každopádně si myslím, že ještě daleko větší bizár by bylo, kdyby singl chlap odhaloval singl ženskou, ale tak třeba se toho jednou i dočkáme. Nebudu nijak hodnotit, podobné bizáry totiž zasluhují jak odpad, tak i 5* za geniálnost ()

LasT_Olt odpad!

všechny recenze uživatele

Příklad: brzo čtyřicetiletý posunovač na dráze a jeho žena stejného věku a dvojnásobného objemu, se přihlásí do show na TV Prima, která se vysílá jako předskokan k Prostřenu. Princip show je jednoduchý - dvojice si uklidí byt, sundá fotky dětí a všechny připomínky ženské přítomnosti, načež zde v podvečer vběhne sebevědomá mladá holka, která se snaží posunovače svést a uhádnout zda je ženatý či ne. Simple as that. Taktiku si přitom každý zvolí sám. Posunovačova žena určuje taktiku: “já ty peníze chci, ať ji v rámci hry dělá cokoliv, klidně at se sní nějak v míře líbá, ale hlavně ať ji můj manžel nesahá na kozy!“. Posunovač určuje taktiku: “dělám to pro těch 80 tisíc, takže se budu snažit co nejvíc to půjde, ale jsem ženatý takže to nebudu přehánět.“. Holčina přijde do bytu, začne s mužem který je už před deset let ženatý lacině flirtovat a ten roztaje jak sněhulák v kremační peci. Na konci rande muž říká: “moc jsem si to užil, určitě tě chci vidět znova, jsi jedinečná!!!“. Jeho žena která to sleduje přes kamerku : wat Na jednu stranu jsem rád, že se do ČR dostávají tyhle absurdity u kterých můžu v klidu povečeřet, na druhou stranu mi tady chybí člověk typu Mauryho Poviche, který by to dotáhl na další level. Tohle lidi po pár týdnech musí zaručeně přestat bavit. Ale třeba se jednou dočkám. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama