Reklama

Reklama

Svatba smrti

(TV film)
  • USA Happily Never After
Trailer

Obsahy(1)

Zamilovaný pár plánuje svatbu a na pomoc vyhledají svatební koordinátorku. U příprav svatby koordinátorka překročí hranice profesionality a zamiluje se do ženicha. V ten moment už není pro nevěstu ve vztahu místo... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Člověk se někdy až diví, co všechno jsou scénáristé schopni vymyslet, aby vznikl film. Námět tohoto filmového díla ani zdaleka nepatří k nejpraštěnějším, je jenom trochu přitažený za vlasy. Film mě sice nebavil, ale ani nijak zvlášť neštval. Při jeho sledování mi hlavou plynuly různé myšlenky. Vybavily se mi velkoryse pojaté i skromnější svatby, jichž jsem se kdysi zúčastnil. Rok asi 1974, svatba mé sestřenice v malé moravské vísce, stoprocentně katolické, takže samozřejmě v kostele. Jeden můj strýc, kovaný komunista, zůstal stát před kostelem, kouřil jednu cigaretu za druhou a mumlal něco o náboženských tmářích. Ještěže se nedožil církevních restitucí, to by ho asi kleplo. Rok cca 1981, disidentská svatba, kde jsem byl za svědka. Druhou svědkyní byla Petruška Šustrová, takže Státní bezpečnost v okresním městě, kde jsem tehdy bydlel, měla pohotovost. – Také si říkám, proč se podobně jako svatby neslaví i rozvody. Znovunabytí svobody je přece pro oba manžele významnou životní událostí. Hodilo by se sezvat příbuzné, přátele a uspořádat rozvodovou hostinu. – Obliba svateb obecně klesá. Stále víc lidí nepotřebuje mít společné soužití potvrzené nějakým úředním papírem nebo dokonce posvěcené církevním lejstrem. Dobře dělají. Kdyby ta holka ve filmu na tu svatbu tak netlačila... Film nic moc, ale pěkně jsem si u něj zavzpomínal. Mohu jej tedy hodnotit jako odpad? Nemohu. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Problém takýchto filmov je zvyčajne amatérsky scenár a herci, čo stoja za mokrú handru. Aj tu sa taký našiel. úloha manžela bola obsadená nejakým chmuľom s výrazom zmoknutého psa, ktorý keď má zahrať prekvapeného, tak hrá skôr koktavého. Ženský výber dobrý. Nie herecky, ale tak aspoň pozrieť sa dalo a v podstate Alexis Allotte tá rola mrchy dokonale sadla, mala ten drive ako Payton kedysi v Savannah. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama