Reklama

Reklama

Why Her?

(seriál)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Soo-jae Oh (Hyeon-jin Seo) je nejmladší členkou jedné z nejprestižnějších advokátních kanceláří v Jižní Koreji. Dokázala, že má na to být jednou z nejlepších právniček v zemi. Poháněná vlastními zásadami a nekončící touhou vyhrávat je Soo-jae na cestě stát se jednou z nejlepších právniček společnosti TK Law Firm. Když jeden z jejích případů nabere nečekaný směr, Soo-jae je nucena sledovat, jak se veškerá její tvrdá práce hroutí. Ponížená svým selháním je Soo-jae nucena převzít roli profesorky na místní právnické fakultě. Odhodlána získat zpět svou pozici v TK Law Firm, Soo-jae dělá vše, co je v jejích silách, aby se zabydlela ve své nové roli, ale pocit selhání jí stále neopouští. Teprve poté, co se setká s Chanem (In-Yeop Hwang), univerzitním studentem, jehož cesta se se Soo-jae často kříží, se její touha opustit univerzitu zmenšuje. Navzdory jeho bolestné minulosti zůstává Chan vřelým mladým mužem, jehož náklonnost k jeho profesorce pouze narůstá. (mikki089)

(více)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Seo Hyun Jin je stále perfektní herečka ve formě, její postava Oh Soo Jae je právník ranař, která si podpásovými prostředky, vždy dovede pomoct k úspěchu, aniž by se zašpinila. Její postava je však komplikovanější a postupně se odhaluje její napjatý vztah se šéfem TK Law, Choi Tae Gook, pro kterého kdysi nebyla pouze zaměstnanec (ne to co si myslíte). Heo Joon Hoo hraje tohoto záporáka tradičně výborným způsobem. Drama má hodně vysoký výkop hned v první epizodě, aby se pak ukázalo, že Oh Soo Jae asi nebude takový stroj, jak se zdá. Po nedávném průšvihu je přesunuta vyučovat na právnickou fakultu, kde se hodlá nerozčilovat ani nad studenty, nebo místními nepravostmi. A že jich není málo... Jenže narazí na idealistického studenta Gong Chan (dámské publikum odpustí, Hwang In Hňup, pardon Youp). A tady dostává kvalita seriálu tvrdý direkt na bradu. Není ani bishi, ani herec, ostatní jsou herecká extra liga, nebo první liga, on působí jako špatný ochotník. Navíc celý ten takzvaný romantický arc mezi oběma hlavními postavami absolutně nefunguje, není ani trochu uvěřitelný. Proč vztah mezi nimi vznikl? Pro vyprávění příběhu nemá význam, obešlo by se to bez něj, dostali bychom klasické revenge drama 1.třídy. Takhle máme kvalitu seriálu, která se potácí mezi 3 - 3,5 *. ()

mikki089 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo celkem fajn, Hyeon-jin Seo jako Soo-jae vytvořila skvělý základ pro naprosto brutální právničku, i když to trvalo jen chvilku. Rychle se z toho stal seriál s příliš prodlouženými a nudnými scénami i zvraty. Romantika v tomto byla absolutně zbytečná a nerealistická. Vztah učitel-student kdy herci vypadají aspoň 15 let od sebe nebyl dobrý nápad. Rychlost, s jakou se dali dohromady, byla příliš rychlá a během celého dramatu se ani nezdálo, že by se hlavní představitelé milovali. Navíc příběh docela rychle unudil. 3 hvězdy jen za herecké výkony. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno