Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 26 (2010) (série)


Dlužní úpis (S26E01)

(epizoda)
  • Velká Británie I.O.U.
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, 2010, 47 min

Obsahy(1)

Když je nalezen mrtvý muž jménem Williams, policie konstatuje smrt bodnutím. Šlo o loupežné přepadení? Pokud ano, pachatel si nevybral správnou oběť. Zavražděný měl v kapsách lístky ze zastavárny a potýkal se s dluhy. Vyšetřovatelé skotské policie zjistí, že Williams si liboval v hazardu a tipování výher. Sázky na závody psů se pro něj stali návykovou záležitostí. Onoho osudného večera vsadil na tutovku a favorizovaný pes vyhrál. Williams by se tak dostal z finanční potíží. Komu vadil tak, že jej chtěl sprovodit ze světa? Podezřelých je víc, protože dloužil téměř každému, na koho se podíval. Mezi jeho věřitele patřil i šéf sázkové kanceláře. Jeho zklamaná manželka od něj odešla i s malou dcerou. Nejvíce o něm ví jeho bývalé šéfová, která znala jeho zvyky až podezřele dobře. Klíčem k odhalení motivu se zdá být životní pojistka, kterou Williams přede všemi tajil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost fajn začátek série, případ více než zajímavý. Seriál se přehoupl přes stovku epizod (tohle je 102.) a teď mi to díky stopáži ubývá dost rychle. Tahle parta mi bude chybět, ale naštěstí ještě něco zbývá. Mimochodem, myslím, že jsem za celou dobu nepochválil dabing. Tak to dělám teď. Klasických 70 %, super konec. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvářila se jako seriózní bankéřka a přitom zapíchla mladého šikmo do krku a nakonec pak i starého na kolmo do břicha. Jsme tentokrát ve světě sázek na psy a terčem jsou vyděrači starej bookmaker a jeho syn. 55% ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama