Reklama

Reklama

Vyšetřování smrti princezny Diany

(seriál)
  • USA The Diana Investigations
USA, 2022, 4x43 min

Hrají:

princezna Diana (a.z.)

Obsahy(1)

Příběh dvou hlavních policejních vyšetřování smrti Diany, princezny z Walesu, se zaměřením na práci francouzských a britských vyšetřovatelů. (TV ID Xtra)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem všechny čtyři díly a zbytečnější dokument těžko naleznete. Úsměvné konspirační teorie v dokumentu spíše baví, stejně jako jejich šiřitelé. V dokumentu je řečeno, že řidič Henri Paul měl v krvi 3,7 promile alkoholu. Ale trojí laboratorní zkouška ukázala 1,8 promile. Nikdy jsem nechápal, proč je zrovna tato ošklivá britská kravka šířící příšerné názory nejslavnější ženou světa, na které se vydělávají peníze. Při vyšetřování bylo vyhozeno velké množství peněz, například na prohlédnutí přes sto tisíc bílých fiatů, aby se průběh srážky zrekonstruoval. Diana neměla sedat do auta s řidičem alkoholikem a měla si zapnout bezpečnostní pásy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Smrť plná konšpirácií a taký je aj tento seriál. Dáva konšpirácie na povrch a snaží sa vyhodnotiť, čo na nich môže byť pravda. Nevyvráti ich, ani nepotvrdí, skôr nastolí nové otázky. Ale zaujímavo poňaté. Hodnotením na tejto stránke sa netreba dať odradiť, inde bežne cez 70%, tu je to skreslené spolkom odpadlíkov. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem tomuto hodnoteniu tu na ČSFD, ale to môžete mať úprimne na kokote, nakoľko samotný dokument spĺňa najprísnejšie kritéria. Prakticky sa zaoberá všetkými prezentovanými teóriami, dáva priestor všetkým stranám, aby ste si SAMI spravili úsudok. O nehode Diana som toho videl naozaj viac než dosť, pričom tento určite patrí medzi tie najpodrobnejšie. Disponuje autentickým materiálom, vypovedajú svedkovia, právnici, vyšetrovatelia, novinári, pozostalí obetí (okrem Diany "of course"). Za mňa doposiaľ najlepší dokument, ktorý síce nemá "na päť", ale keď vidím tie nezmyselné "odpady", tak .. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama